Новото попълнение на Левски Ивелин Попов се разплака на първата

...
Новото попълнение на Левски Ивелин Попов се разплака на първата
Коментари Харесай

Ивелин Попов се разплака при завръщането си в Левски

Новото попълнение на " Левски " Ивелин Попов се разплака на първата си конференция след завръщането в клуба, чийто младеж е (и на " Септември " ). Той напусна " Герена " като младеж, отиде за малко във " Фейенорд ", а по-късно в " Литекс " и имаше дълга кариера в Русия, която завърши.

Бившият капитан на националния към този момент е " наследник " като свободен сътрудник и ще укрепи носителите на Купата през новия сезон, започващ при започване на юли.

" Преди 17 години, когато си потеглих, съм мислил по друг метод. Тогава съм желал да ми се даде по-бързо късмет. На тази възраст кръвта ти кипи, мислиш, че всичко, което хвърчи, се яде, стартира Попов. - Но " Левски " го е имало и без мен, ще го има постоянно. Искам да оказа помощ на тима да се бори за купи, трофеи, присъединяване в Европа. Като дете се възхищавах на футболистите, които в този момент са в съблекалнята на тима като треньорско управление. "

След което не сдържа страстите и в очите му се видяха сълзи:

" Аз съм доста зрял към този момент. 12 години съм играл в чужбина и това е като един лагер. Ставаш порядъчен като боец. Аз съм и родител, мъж, имам отговорности. Имам доста близки и другари, които ме поздравиха за завръщането ми в " Левски ", получих стотици позвънявания. Всички са щастливи от прехвърлянето ми, цялото семейство - татко ми, жена ми. Не желая да рева, само че... "

Той влезе в съблекалнята на " Левски " да поздрави тима след извоювания край против ЦСКА-София. Каза, че познава всички.

" Сменил съм доста треньори в кариерата си. Станимир Стоилов е от тези, които съм научил най-вече. Работил съм с него година и половина в " Литекс " и към година в националния тим. Такъв е и Курбан Бердиев в " Рубин ". Това са хора, които ти оказват помощ за цялостен живот ", рече ветеранът.

Според него " Левски " има капацитет за освен това през новия сезон.

" Имах няколко предложения, само че не съм се замислял дали да приема тази от " Левски ". Знам, че финансовото положение на клуба не е цветущо, само че това изобщо не е решаващо. Не сме обсъждали позицията ми на терена, тъй като аз съм играл в кариерата си на всички постове, без централен бранител. Обичам да играя в средата на терена, само че някои треньори са преценявали, че съм по-полезен на друга позиция. Готов съм за Станимир Стоилов да направя повече, в сравнение с съм давал за други ", даде обещание Попов.

Той сподели, че е получил травма в последния си мач за " Сочи ", а настрана от това е имал остаряла контузия. Така чака да отсъства към 3-4 седмици, след което ще стартира да тренира. В момента се лекува.

А може ли да се завърне в националния?

" През 2019 година се отдръпнах от националния тим, с цел да дам път на младите. След това ме потърси Георги Дерменджиев, само че се контузих. Ясен Петров ми се обади да ми каже, че е хубаво да си бъдем потребни с каквото можем. Оттогава не сме се чували. Ако се постанова, съм подготвен да оказа помощ. "

" Сега не са ме търсили други български тимове. Преди години " Лудогорец " имаше сериозна оферта. И по времето на Васил Божков ме търсиха от " Герена ", като цифрите тогава бяха умопомрачителни. Но в този момент беше точният миг да се върна ", приключи Ивелин Попов.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР