Новото попълнение на , който бе привлечен със свободен трансфер

...
Новото попълнение на , който бе привлечен със свободен трансфер
Коментари Харесай

Вилиан: С Артета имаме план да спечелим Шампионската лига до три години

Новото попълнение на, който бе притеглен със свободен трансфер от, съобщи, че мениджърът на " топчиите " го е убедил, че има проект по какъв начин тимът от Северен Лондон да завоюва Шампионската лига в идващите три години. 32-годишният бразилец, който подписа точно за подобен интервал, в никакъв случай до момента не е печелил оценката, въпреки че същото важи и за Арсенал.

" Една от аргументите, заради която желаех тригодишен контракт, е да бъда част от проект, а не просто да съм състезател, който минава отсам. Когато приказвах с мениджъра, той ми сподели, че съм му необходим за три години. Първо желае да се завърнем в Шампионската лига, а по-късно и да я спечелим в оставащото време. Това желаех да чуя. Бях в Челси седем години и завоювах всичко без Шампионската лига. Надявам се, че този трансфер ще ми донесе трофея, който ми липсва, както и още една купа в Премиър лийг.

В Челси си мислеха, че откакто съм на 32 години, не могат да ми предложат контракт за три сезона. Мисля, че потвърдих, че физическото ми положение е толкоз положително, колкото е било постоянно, и заслужавам този контракт. искаше да остана. При него започнах допълнително мачове, в сравнение с в миналото ми се беше случвало в Челси. Мениджърът сподели, че ми има огромно доверие и мисля, че му се отплатих за това. Но Арсенал ми даде това, което желаех. Сега ще им покажа, че са взели вярното решение. Възрастта ми няма такова огромно значение. Ако се грижат за себе си, живеят и упражняват вярно, актуалните футболисти могат да играят на най-високо равнище до 35 години. Имам доста неща, за които да играя и с тима на Бразилия. Искам да бъда част от отбора за идващото Световно състезание. Ако се оправям добре в Арсенал, това ще се случи ", разяснява Вилиан в изявление за " Сън ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР