Новото попълнение на Интер Диего Годин смята, че има доста

...
Новото попълнение на Интер Диего Годин смята, че има доста
Коментари Харесай

Диего Годин: Роналдо показа липса на уважение

Новото попълнение на Интер Диего Годин счита, че има много прилики сред “нерадзурите” и някогашния му отбор Атлетико Мадрид. Уругвайският национал дойде на “Сан Сиро” като свободен сътрудник, откакто договорът му с " дюшекчиите " изтече.

Попитан за какво е избрал Интер, Годин изясни: " Интер пристигна първи и с по-голяма увереност от останалите. Те ми демонстрираха плана си, който е упорит, какъвто съм и аз. Получих предложения от Ювентус и Манчестър Юнайтед, а в предишното от Манчестър Сити, само че в този миг имах контракт с Атлетико и не мислех за овакантяване. Това лято контрактът ми изтичаше. Жена ми е родена в Каляри, приказва италиански и ми оказва помощ да го науча. Баща й Пепе Херера е играл в Каляри с Енцо Франческоли ".

" Има доста прилики сред Интер и Атлетико. Целта на Интер е да печели. Трябва да работим крепко, с цел да сложим завършек на монолога на Ювентус. Конте ми припомня на Симеоне. Те работят със същата пристрастеност и са съсредоточени върху детайлите. Конте знае какво желае и го споделя непосредствено, което е идеално за един състезател. Със Симеоне разговаряхме за Интер, за прехвърлянето ", показа бранителят.

Friends reunited

@ECavaniOfficial & @diegogodin #PSGInter photo gallery https://t.co/wrVETELjS7 pic.twitter.com/1NYvHvjEjX
— Paris Saint-Germain (@PSG_English) July 27, 2019
Той приказва и за съперничеството си с Кристиано Роналдо, което стартира по испанските терени, а в този момент ще се придвижи в Италия: " Да пазиш Роналдо не е нещо техническо, а става дума за централизация, тъй като в границите на 90 минути не можеш да го изпускаш от взор даже за секунда. Той ще употребява тази секунда, с цел да вкара гол. Това, което се случва на терена, остава там, само че не ми харесва, когато има липса на почитание. Когато Чоло направи жеста, той беше ориентиран към нашите почитателите, не към Юве. Версията на Роналдо бе друга, той сподели липса на почитание към нашите почитатели ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР