Новото попълнение на е амбициран да остане в клуба и

...
Новото попълнение на е амбициран да остане в клуба и
Коментари Харесай

Италиански вестник: Завръщане в ЦСКА-София е последното нещо, за което Антов си мисли

Новото попълнение на е окуражен да остане в клуба и след наема си. Последното нещо, за което той си мисли, е завръщане в през юни. Това написа излизащият в Болоня вестник Il Resto del Carlino в просторен материал за 20-годишния земляк. Авторът на материала също твърди, че Антов е преотстъпен с уговорка за откупуване, която ще стане наложителна, в случай че той запише най-малко по половин час игра в осем мача на отбора до края на сезона.

По-рано през днешния ден треньорът удостовери, че снажният футболист ще дебютира в сряда при гостуването на. След този дуел на Болоня ще остават още 13 срещи.

“Синиша в никакъв случай не сортира състава си от насила, а постоянно по разбиране, че този футболист заслужава - прибавят от Il Resto del Carlino. - Взетата от ЦСКА-София звезда е в нужната кондиция, което е различен значим фактор. По време на тренировката през вчерашния ден Антов беше пробван в състава, който би трябвало да е титулярен. Ето, че след четири срещи на пейката пред него се открива късмет да разчупи леда. Имаше и знак от ориста: преди седмица неговата другарка Ивана се нанесе при него. Преди италианското премеждие за Валентин двамата бяха първо в Париж, а след това - в Дубай. Вероятно през днешния ден те можеха да са в Лондон, в случай че Брекзит не беше поставил кол в колелото на прехвърлянето на Антов в Премиър лийг (имаше слух за Арсенал). И вместо да е в Англия, Валентин е тук, а в този момент му следва първият същински тест. Независимо дали Михайлович ще го употребява против Каляри, за него март ще е претрупан месец. На 28-и в София ще гостува Италия в международна квалификация”.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР