Новото попълнение на Ботев (Пловдив) - Па Конате, говори пред

...
Новото попълнение на Ботев (Пловдив) - Па Конате, говори пред
Коментари Харесай

Па Конате: Ботев е тим с амбиции и иска да постига големи неща

Новото попълнение на Ботев (Пловдив) - Па Конате, приказва пред клубната телевизия на " канарчетата ".

" Мисля, че качествата ми са в това, че съм нападателен състезател. Движа се доста по крилото. Обичам да центрирам към нападателите. Първото ми усещане от Ботев беше, че в тима има доста, доста технични играчи. Виждам, че това е отбор с упоритости, който в действителност желае да печели и да реализира огромни неща.
 В Ботев (Пд) са съществено впечатлени от Антон Зингаревич
В Ботев (Пд) са съществено впечатлени от Антон Зингаревич

Плътно е до тима

Първоначално сътрудникът ми се свърза с мен и ми загатна за интереса от треньора и притежателя. Разговаряхме и всичко ми се стори доста забавно. След това се срещнах през " Скайп " с треньора и той ми описа за тима и неговите упоритости. Това беше нещото, което желаех да чуя.

Първият ми тим е Малмьо. Започнах там още на 5 години. След това прекосих всички равнища до първия тим. Още на 22-23 години към този момент има 4 шампионски трофеи с Малмьо. Играх и европейски мачове. В групите на ШЛ играх с Малмьо. Играхме против тимове като Ювентус, Реал Мадрид, ПСЖ. Любимият ми мач е против Аланияспор в квалификациите за Лига Европа. Получи се здрав мач, спечелихме с 1:0.
 Ботев се готви на неестествен терен поради снега
Ботев се готви на неестествен терен поради снега

По проект, идната контрола на отбора е против Берое

Първият ми гол за Розенборг беше при победа с 2:1 против Сарпсборг. В Скандинавия играта е доста директна. Тук в България е повече надзор върху топката. Не е толкоз " напред-назад ". Не съм гледал още доста мачове от локалното състезание. Виждал съм мачове на Лудогорец в евротурнирите. Сега изгледах много мачове на Ботев ", приключи Конате.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР