Новото попълнение на Барселона Френки де Йонг не иска бившия

...
Новото попълнение на Барселона Френки де Йонг не иска бившия
Коментари Харесай

Де Йонг не иска Ван де Беек в Реал Мадрид

Новото попълнение на Барселона Френки де Йонг не желае някогашния му съотборник в Аякс Дони ван де Беек да се премине в огромния зложелател Реал Мадрид. Въпреки това, 22-годишният халф е убеден, че сънародникът му заслужава сходен трансфер.

“Бих предпочел да продължи в Аякс, не би ми харесало да го имам за противник. Освен това по този начин Аякс ще е по-силен. Но, несъмнено, когато всичко това завърши, в случай че отиде в Реал, ще съм доста благополучен за него. Мисля, че го заслужава, той е огромен състезател. Ще отида да го видя в Испания.

Frenkie de Jong doesn't want to face his former Ajax teammate at Real Madrid https://t.co/6XyD0JUVp7 pic.twitter.com/VNUYPvdEUs
— ESPN FC (@ESPNFC) August 10, 2019 Напълно сигурен съм, че има нужните качества за това. Смятам, че го сподели през миналия сезон в Шампионската лига, изключително в елиминациите. Вярвам, че сподели на целия свят и всички в Европа, че има качествата да играе на това равнище.

Много съм горделив със сезона, който направихме в Аякс, както и да видя, че момчетата са въвлечени в огромни прехвърляния. Мисля, че го заслужават. Но, несъмнено, малко ми е тъжно. Не скърбя, тъй като съм доста горделив и благополучен да бъда в Барселона, само че, несъмнено, малко е тъжно, че играчите се разотидоха”, разяснява Де Йонг пред ESPN.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР