Новото поколение на хечбека Chevrolet Spark в момента е най-достъпният

...
Новото поколение на хечбека Chevrolet Spark в момента е най-достъпният
Коментари Харесай

Знаете ли коя е най-евтината нова кола в САЩ и колко струва?

Новото потомство на хечбека Chevrolet Spark сега е най-достъпният автомобил в Съединени американски щати. Компактният модел е и единствената нова кола, която американците могат да си купят за по-малко от 15 000 $ през моделната 2021 година.

Chvrolet Spark е на цена от 14 395 $, което го прави по-евтин от предходния най-евтин автомобил на пазара, Mitsubishi Mirage. Японският хечбек ще получи актуализация за моделната година 2021, като по този начин цената му се покачва до 15 565 $.

В този субкомпактен клас другите варианти на пазара се оферират по-скъпо. Това са актуализирания Nissan Versa (15 855 долара), Hyundai Accent (16 390 долара) и Kia Rio, която се предлага в Съединени американски щати за 16 815 $.

Тези цени са за версии с механична скоростна кутия. Изборът на автоматизирана скоростна кутия усилва цената на всички модели като се изключи Rio, който се предлага общоприетоо с автоматизирана скоростна кутия.

Цената на Spark с автомат стартира от Щатски долар 15 495, а Mirage ES CVT, най-евтиният идващ вид, може да бъде закупен с така наречен безстепенна трансмисия за Щатски долар 16 590. Има обаче един любопитен факт за най-евтината нова кола в Съединени американски щати. Според CarsDirect, Spark се подрежда измежду най-бавно продаваните използвани коли на пазара.

Най-ниската цена за нова кола обаче може да промени. С появяването на от ден на ден SUV-та и кросоувъри, субкомпактният клас продължава да губи известност и продажбата на коли като Toyota Yaris, Honda Fit и Chevrolet Sonic към този момент са прекъснати в Съединени американски щати.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР