Новото поколение журналисти е вече тук. Те са ентусиазирани, искрени

...
Новото поколение журналисти е вече тук. Те са ентусиазирани, искрени
Коментари Харесай

Ще има ли ново поколение журналисти? Ирма Аврамова за образованието и изкуствения интелект

Новото потомство публицисти е към този момент тук. Те са въодушевени, откровени и желаят качествено да трансформират медийната среда в България. Ирма Аврамова е една от тези персони.

Тя споделя по какъв начин е намерила своя път в областта на публицистиката, стиловете, в които обича да написа, както и паралелното насърчаване на своите музикални способности. Наред с забавните текстове, които основава, тя се е научила сама да свири на пиано от ранна възраст. Подчерта също и смисъла на усъвършенстването на уменията за сериозно мислене, провеждането на задълбочени изследвания и развиването на мощни качества за описване на истории.

Ирма разиска възходящото наличие на изкуствения разсъдък в академичната публицистика и неговия капацитет за усъвършенстване на задания като разбор на данни и инспекция на обстоятелства. Макар да признава изгодите, тя също по този начин изрази угриженост по отношение на евентуалните етични провокации, свързани с генерираното наличие, Ирма има вяра, че AI би трябвало да се употребява като спомагателен инструмент, а не като сурогат на публицистите.

На всички тези тематики и забавни истории за книги и техните писатели, можете да се насладите в най-новия епизод на “Всичко е наред, единствено подкаствам ”
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР