Новото израелско правителство, оглавявано от Бенямин Нетаняху, няма да промени

...
Новото израелско правителство, оглавявано от Бенямин Нетаняху, няма да промени
Коментари Харесай

Политико: Израел няма да дава оръжие на Украйна, за да не разваля отношенията си с Русия

Новото израелско държавно управление, ръководено от Бенямин Нетаняху, няма да промени политиката си по отношение на Украйна и няма да окаже на Киев военна поддръжка, с цел да не скапе връзките си с Русия, написа. Изданието напомня, че Западът предложи на израелските власти да дават системата за противоракетна защита " Железен купол " на Киев, оповестява ТАСС.
„ Няма смяна в политиката на Израел по отношение на Украйна “, споделя неназован израелски чиновник пред вестника. В тази връзка Израел ще продължи да се съпротивлява на апелите да окаже военна помощ на Киев, отбелязва изданието. " Политико " напомня, че Западът предложи на управляващите на еврейската страна да предоставят системата за противоракетна защита " Железен купол " на Украйна.

Според Рафаела дел Сарто, специалист по интернационалните връзки в университета " Джон Хопкинс ", макар обстоятелството, че Железният купол се смята за отбранителна система, сходни доставки за Украйна са малко евентуални, защото „ Израел не желае да разстройва Русия “.
На 29 декември израелският парламент гласоподава в новото държавно управление, отпред с водача на Ликуд Бенямин Нетаняху след изборите на 1 ноември. В началото на януари новият външен министър на Израел Ели Коен очерта по време на церемонията по встъпване в служба главните насоки на външната политика на кабинета. Говорейки за обстановката към Украйна, той акцентира, че занапред нататък Израел " ще приказва по-малко обществено " за този проблем, само че ще продължи да дава филантропична помощ на Киев.
Източник: ТАСС

Следвайте " Гласове " в
 
 
12 Яну 20234512 Яну 20237612 Яну 2023124112 Яну 20232312 Яну 20238612 Яну 2023123Коментарилично мнение12 Яну 2023 12:49ч.
На лъжата краката нещо доста дълги се оказаха... И от двете страни! БТВ, Цирконите са персонално за Нетаняху, който сподели, че няма да си преклони главата. А да забележим!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани10 Яну 2023250911 Яну 202345111 Яну 202338128 Дек 2022824
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР