Новото гръцко правителство е наследило от кабинета на Сириза 65

...
Новото гръцко правителство е наследило от кабинета на Сириза 65
Коментари Харесай

Ципрас завещал 65 219 неразгледани молби за убежище на новото правителство

Новото гръцко държавно управление е наследило от кабинета на " Сириза " 65 219 неразгледани молби за леговище, съобщи Българска национална телевизия. Към тези молби всекидневно се прибавят нови, прецизира заместник-министърът по миграционната политика Йоргос Кумуцакос.

Информацията беше огласена след замяна на реплики сред Кумуцакос и отговарящия за миграционната политика на " Сириза " Йоргос Психойос.

По-рано заместник-министърът уточни, че зад възходящата вълна от бежанци и мигранти стоят геополитически аргументи, което провокира реакция от страна на Психойос.

" Ако си припомням вярно, " Нова народна власт ", вместо да пази оправянето с бежанския въпрос въз основата на интернационална легитимност и взаимност, интернационално обвиняваше " Сириза " в сякаш " отваряне на портите ", репликира представителят на " Сириза ".

От кабинета на " Кумуцакос " дадоха отговор на " Сириза ", че тези, които " оставиха в завещание доста проблематична обстановка на островите и в страната при оправянето с въпроса за бежанците/мигрантите, наводнени от 18 804 души острови, вместо планувания потенциал от 6 338, тези, които са оставили неразгледани съвсем 70 000 хиляди молби за леговище от първа и втора степен, тези, които са потопили правата на индивида в калта на Идомени, преди да подлагат на критика, първо би трябвало да си създадат намерено самооценка ". /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР