Новото голямо предизвикателство пред топ боксьора ни Кубрат Пулев –

...
Новото голямо предизвикателство пред топ боксьора ни Кубрат Пулев –
Коментари Харесай

ЗАДАВА СЕ ЯКА БИТКА: Съперникът на Кобрата тренира със спецчастите на САЩ

Новото огромно предизвикателство пред топ боксьора ни Кубрат Пулев – Triad Combat е все по-близо, а българинът към този момент е в Съединени американски щати, където ще протече финалната част на подготовката му за огромната борба с първенеца в тежка категория на UFC Франк Мир.

Двубоят ще се организира на 27 ноември в Арлингтън (Тексас), а противникът на Кобрата се приготвя извънредно съществено за него. Оказа се, че част от подготовката на Мир е минала във небезизвестната американска военна база - форт " Бенинг ". Там 42-годишният войник е упражнявал със спецчастите и в компанията на един от най-силните мъже на планетата Ник Бест.

" Не мога да не благодаря на американската войска и всички във форт " Бенинг ", че одобриха мен и Ник измежду тях предходната седмица. За мен беше огромна чест да се срещна и да упражнявам с всички вас ", разяснява противникът на Пулев.
свързани новини2562на 14.11.2021
Легендата на UFC разгласи също, че боят му с Кубрат ще е следващото предизвикателство пред него.

" Независимо дали надвивам, изгубвам или приключвам наедно, в никакъв случай не може да се каже, че не съм приемал предизвикването да се изправя против най-хубавите вероятни съперници в цялата ми кариера. И даже времето ми като играч да изтича, ще продължа в същия дух. Мир против Пулев ", написа в Инстаграм Мир.

Кобрата пък откри време да отиде да гласоподава, часове, откакто кацна в Съединени американски щати. Топ боксьорът ни провокира същински възторг в Лас Вегас, където даде своя избор, а по-късно много време се снима и раздава подписи на почитателите си, съобщи " Монитор ".

Преди да отлети за Америка пък Пулев се срещна с 91-годишната си вуйна Ели. Той посети старческия дом, където живее сестрата на татко му, с цел да почерпи ентусиазъм от старата жена. Леля Ели следи изкъсо кариерите на своите племеници и не пропусна опцията да се поинтересува от новото предизвикателство пред Кубрат.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР