Новото бразилско попълнение на ЦСКА-София Евандро даде интервю за “Тема

...
Новото бразилско попълнение на ЦСКА-София Евандро даде интервю за “Тема
Коментари Харесай

Евандро: Имаме големи шансове да станем шампиони

Новото бразилско попълнение на ЦСКА-София Евандро даде изявление за “Тема спорт”, в което приказва за акомодацията си в България, за колегата си в офанзива Мауридес, както и за възможностите купата от Първа лига да дебаркира на “Българска армия” този сезон. Засега 21-годишният нападател има единствено 59 минути в родния хайлайф и въпреки да на е съумял да се разпише у нас, направи едно завършващо подаване. За сметка на това осъществя попадение в евротурнирите - при визитата на Копенхаген.

“Ние сме доста мощен тим и имаме огромни шансове да станем първенци. Това е главната ни цел и би трябвало да я реализираме. Има много равностойни играчи в състава и считам, че сме готови за дългата битка”, разяснява Евандро пред “Тема спорт”.

“С Мауридес сме по-близки, в сравнение с с другите. Когато сме налагери, сме дружно в стая. С него поддържам връзка най-често. Той ми оказва помощ много, приказваме си доста за мачовете, тактиката и тренировките. Мауридес е прелестен човек и футболист и съм убеден, че ще вършим разликата с него”, прибавя бразилецът.

“Готов съм да играя 90 минути, няма никакви проблеми. Всичко зависи от Нестор Ел Маестро. Той е прелестен треньор, умее да придава доста успокоение на тима. Прави ми усещане, че е доста трудолюбив човек, непрекъснато се занимава с нещо. Говори с всеки футболист за това по какъв начин си подбори играта. Това основава сериозна разлика”, споделя още Евандро. Първа лига 5 кръг, неделя 19 август  Лудогорец 1:0краен резулат  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР