Новостроящият се завод на „Теклас – България“ ЕАД във Враца

...
Новостроящият се завод на „Теклас – България“ ЕАД във Враца
Коментари Харесай

Интересът към „Теклас“ не стихва, над 1000 врачани са мераклии за работа в завода

Новостроящият се цех на „ Теклас – България “ ЕАД във Враца не стопира да вълнува врачани, над 1 000 са молбите от искащите да работят в автомобилния колос, научи организация BulNews.
Мераклиите са подали документите си в дирекция „ Бюро по труда “, само че на този стадий поръчки от компанията още липсват, съобщи шефът на институцията Маргарита Ангелова.
Очаква се в края на месеца от завода да създадат среща с представители на дирекцията в града под Околчица, на която да стане ясно до къде е стигнало набирането на претенденти.
„ Ще диря техни представители, тъй като разбрах, че ще в края на месеца ще идват във Враца. Доколкото знам при тях изостава строителството “, добави още Ангелова.
Припомняме, че от края на предишния месец е назначено лицето, което ще дава отговор за човешките запаси в завода и интервютата с претендентите. Очаква се първите служащи да бъдат назначени в края на февруари или началото на март, заради забавянето в строителството.
Построяването на другия цех, трогателен врачани - „ МД Електроник “ е към този момент на финалната права и подборът на фрагменти тече интензивно, като най-вероятно до края на годината ще наемат 300 души.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР