Новородено бебе, взето стотици мили от нея, докато бягаше, родителите

...
Новородено бебе, взето стотици мили от нея, докато бягаше, родителите
Коментари Харесай

Констанс Мартен: Новороденото бебе беше „без дрехи“ по време на мразовито пътуване с такси от 270 мили

Новородено бебе, взето стотици благи от нея, до момента в който бягаше, родителите Констанс Мартен и Марк Гордън носеха единствено пелена дълго време пътешестване, сподели очевидец пред съда.

Твърди се, че родителите са похарчили стотици лири за таксита и са живели отвън мрежата преди арестите им в Източен Съсекс на 27 февруари предходната година. Тяхната новородена щерка е открита мъртва на 1 март в торба на Lidl, покрита с отпадък, държана в неизползвана колиба, заяви Old Bailey. Съдебните заседатели чуха по какъв начин автомобил Peugeot, за който се твърди, че са употребявали обвинените, се възпламени на автомагистрала покрай Болтън, Голям Манчестър, което провокира голямо търсене.

Жител, който закара двойката до центъра на град Болтън по същия метод вечер разказва по какъв начин бебето е било увито в одеяло. Твърди се, че двойката е взела такси до Ливърпул за към £80, преди да вземе друго такси към 240 благи, пристигайки в Харуич в Есекс в ранните часове на 6 януари. Шофьорът на такси Али Яяр описа на правосъдните зас...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР