Новородено бебе е открито изхвърлено в кофа за боклук в

...
Новородено бебе е открито изхвърлено в кофа за боклук в
Коментари Харесай

След неочаквано раждане: Майка изхвърли недоносеното си бебе в кофа за боклук

Новородено бебе е намерено изхвърлено в кофа за отпадък в Порто Кристо - крайбрежен град в източната част на Майорка, оповестява иданието Ultima Hora. Детето е открито на 2 ноември.

След следствие полицията е открила какво се е случило.

Бременна жена е пътувала в автомобила на сестра си и нейния брачен партньор, когато почнало ненадейно раждане в 28-ата седмица от бременността – или в края на седмия месец. Средната дълготрайност на всяка една бременност е към 40 седмици, само че в множеството случаи бременността варира - от 37–ма до 42–ра седмица. 

Преди дни в кибуца бяха открити телата на над 100 души, а доста деца бяха отвлечени от " Хамас "

След появяването на бебето възрастните го изхвърли в резервоар. Все още не е открито дали детенцето е било живо по това време. Първоначалната аутопсия не дава изясненост за часа на гибелта. Органите на недоносеното бебе ще бъдат изследвани в континенталната част на Испания.

Тримата обвинени са арестувани. Майката и чичото на детето остават в ареста, а лелята на мъртвото бебе е пусната на независимост, само че ще би трябвало да се откаже от паспорта си и постоянно да се явява в полицията.

Тя е породена от тежка асфиксия, само че положението ѝ е усложнено

Резултатите от втората аутопсия се чакат в петък. По непотвърдена информация момиченцето е умряло по време на късия път до клиниката.

Ако детето е родено живо, обвиняването ще бъде за ликвидиране.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР