Новопоявилата се криптовалута Algotech (ALGT) дава шанс на утвърдените играчи

...
Новопоявилата се криптовалута Algotech (ALGT) дава шанс на утвърдените играчи
Коментари Харесай

Предварителната продажба на Algotech предлага едни от най-добрите възможности за параболични печалби на фона на нарастващия потенциал на NEAR и SEI

Новопоявилата се криптовалута Algotech (ALGT) дава късмет на одобрените играчи на пазара да се възползват от своите вложения.

Този цифров актив може да даде на вложителите голям брой благоприятни условия за евентуални облаги, изключително като се има поради отличния старт, откакто набра $1.1 милиона в частната си продажба, която се намира в начален стадий.



Междувременно по-утвърдените варианти – NEAR Protocol (NEAR) и Sei (SEI) – се стремят да останат на повърхността. Дали Algotech (ALGT) е добра криптовалута, в която да инвестирате? Нека проучим.

TLDR

  • Очаква се вероятно облага от 275% за ранните вложители в Algotech (ALGT).
  • NEAR показва 35.84% растеж след сливането с KAP Games.
  • Очаквано нарастване от 6.41% за SEI с разгръщането на първото тримесечие на 2024 година

Предварителната продажба на Algotech (ALGT) започва чудесно, предлагайки атрактивна входна точка от $0.04

Algotech (ALGT) не е елементарна криптовалута. Тя е неповторима, тъй като предлага разнообразни способи за търговия според от това какво харесвате и какъв брой риск сте подготвени да поемете. Algotech (ALGT) също по този начин може да се похвали със мощна и надеждна система, която може бързо да обработва доста покупко-продажби, като подсигурява, че търговията е гладка и няма доста спирания.

Нещо повече, Algotech (ALGT) е проектирана по този начин, че да ръководи дейно рисковете, като ползва строги правила, които защищават вложенията ви. В последна сметка Algotech (ALGT) оказва помощ на потребителите да търгуват по-добре и да се усещат по-сигурни, когато употребяват платформата.

Тъй като Algotech (ALGT) е в стадий 1 от своята обществена предварителна продажба на цена от $0.04 , на вложителите се предлага несравнима опция да влязат в нея. Следователно от ден на ден вложители преглеждат Algotech (ALGT) като идеална криптовалута за начинаещи. Най-хубавото е, че анализаторите предвиждат, че тази криптовалута вероятно може да доближи 275% нарастване на цената, достигайки $0.15 до края на предварителната продажба.

Стремителният триумф на протокола NEAR: 250% скок през 2024 година

На 16 декември 2023 година KAP Games споделиха огромна вест посредством своя профил в X, че се сплотяват с NEAR Protocol. Това партньорство улеснява програмистите да основават страхотни и завладяващи преживявания, тъй като те могат да се съсредоточат по-добре върху създаването.

След тази вест цената на NEAR, токена за NEAR Protocol, реагира позитивно. Тя се увеличи от $2.382 на 16 декември до $3.2356 на 16 януари 2024 година, отбелязвайки скок от 35.84% в границите на един месец. С навлизането на 2024 година специалистите считат, че NEAR ще резервира възходящата траектория и може да доближи $7 , което ще значи 250% нарастване от сегашната му цена от $2.6979 все още на писане на публикацията. Това елементарно би могло да трансформира NEAR в топ криптовалута за покупка.

SEI нараства с 473.33% след оповестяването на въглеродно неутрално сходство

Въпреки че SEI е напълно нова в крипто пространството, тя притегля вниманието на вложителите поради това какъв брой добре се оправя. През четвъртото тримесечие на 2023 година цената на SEI скочи от $0.15 през ноември до най-високата стойност от $0.86 през януари 2024 година, отбелязвайки растеж от 473.33% . Разбира се, това е звездно показване, което може да се отдаде на мощните основи на SEI. Освен това в границите на този интервал Sei разгласи, че е въглеродно неутрална, което в допълнение повлия позитивно на цената на SEI.

В вероятност анализаторите считат, че SEI ще се увеличи до $0.6359 до края на първото тримесечие на 2024 година, от сегашната си цена от $0.5976 към 28 януари, с цел да означи 6.41% растеж . Въпреки че това е обещаваща прогноза, тя не прави SEI най-хубавата криптовалута за покупка, като се има поради, че Algotech (ALGT) може да има по-привлекателна възвръщаемост.

Посетете предварителната продажба на Algotech
Присъединете се към общността на Algotech


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР