Новопостроените многофункционална спортна зала, плувен басейн и топла връзка към

...
Новопостроените многофункционална спортна зала, плувен басейн и топла връзка към
Коментари Харесай

Зико обяви училище в Пловдив за едно от най-хубавите в България

Новопостроените многофункционална спортна зала, плувен басейн и топла връзка към образователния корпус на СУ " Любен Каравелов “ бяха открити с публична гала. Лентата на новата облага прерязаха кметът на Пловдив, заместникът му, Пенка Иванова от МОН и шефът на учебното заведение Славка Щерева, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

" Вашето учебно заведение се трансформира в едно от най-хубавите в България. Поели сме ангажимент да построяваме нови учебни заведения, да реновираме остарели учебни заведения, както и да построяваме нови детски градини и детски ясли. Ние от община Пловдив мислим за вас. Ползвайте го със здраве, с възприятието че е ваше и го съхранявайте " - сподели в приветствието си кметът.

" Днешния ден е празник. Благодаря на господин Димитров и екипа му, познавам ги от много години, думите му се трансформират в каузи, постоянно е споделял своята угриженост за децата, учениците на този многовековен град. Прекланям се и ви благодаря за това, което сте създали " - отбеляза Пенка Иванова от МОН.

" Този миг ще остане незабравим в летописа на учебно заведение " Любен Каравелов ". Ние ще бъдем новаторско учебно заведение, едно от най-модерните учебни заведения в България. Благодаря на община Пловдив, че сбъдна фантазиите ни – получихме освен това от това, което сме мечтали. За 86 година история за пръв път имаме същински физкултурен салон, зала за концерти, цяла постройка, в която може да се придвижи нашето музикално образование. Искам да си пожелаем да няма пандемии, да бъде мир и да употребяваме постройката и спомагателните корпуси по този начин, че децата да станат положителни жители " - сподели в приветствието си шефът на учебното заведение Славка Щерева.

Церемонията гледайте в прикаченото видео!

Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР