Новоположен асфалт, на 20 дни, на улици в Твърдица се

...
Новоположен асфалт, на 20 дни, на улици в Твърдица се
Коментари Харесай

Новоположен асфалт на 20 дни започна да се руши в Твърдица

Новоположен асфалт, на 20 дни, на улици в Твърдица се разрушава, алармираха локалните. Асфалтирането трябваше да се извърши миналата 2020-година, само че към момента продължава. От Общината обясниха за медията ни, че забавянето е поради пандемията. Асфалтирани улици през 2019 години също вее са разрушени. Всички гледни точни вижте в репортажа.

Дългоочакваното асфалтиране на две от улиците в квартал Козарево в Твърдица стартира преди 20 дни. Това е първото изцяло асфалтиране на улици в квартал Козарево, което локалните чакат повече от 40 години.

Новоасфалтирани са две от улиците – " Софроний Врачански " и „ Хайдушка поляна “. И по двете улици остават забележими следите на некачествения ремонт, описват локалните.

Заместник-кметът по строителството на Община Твърдица Антон Драганов изясни, че средствата от вредите по ремонтите ще поеме компанията реализатор.

По улица Първа в Твърдица,която е гвоздеят на програмата към този момент има избила трева, тук-там се подава и пръст и то едвам 10 дни след асфалтирането. Заместник-кметът на Община Твърдица увери, че нередностите ще бъдат отстранени в най-кратък период.

Друга улица в Твърдица -„ Нов живот “, асфалтирана през месец септември 2019, също има избира трева още от пролетта на 2020 година. Улица „ Люляк “ в квартал „ Изгрев “, също асфалтирана тогава, към този момент съвсем я няма.

Екипът ни ще продължи да следи работата по асфалтирането на улиците в Твърдица.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР