Новоназначеният съветник на американския президент Доналд Тръмп в областта на

...
Новоназначеният съветник на американския президент Доналд Тръмп в областта на
Коментари Харесай

Съветник на Тръмп: Кацането на Луната е най-голямата измама!

Новоназначеният консултант на американския президент Доналд Тръмп в региона на науката и технологиите Дейвид Джелърнтър съобщи, че кацането на Луната е най-голямата машинация в човешката история.

В изявление за Science Today професорът по компютърни науки в Йейлския университет съобщи, че до този миг човешки крайник не е стъпвал на Луната и разказа задачата на Аполо 11 като лъжлива.

Американският академик разкритикува галактическата стратегия на президента Барак Обама и упоритостите за постигане до Марс до 2030 година. „ Как можем да полетим до Марс, като даже не сме стъпвали на Луната? “, съобщи Джелърнтър.

„ Кацането на Луната от екипажа на Аполо 11 е най-голямата машинация в човешката история, даже по-лоша от нелепостите за световното стопляне “, сподели още новият консултант на Доналд Тръмп.

Това не е първият път, в който той отхвърля едно от най-големите достижения на индивида. Според него кацане на Луната не е допустимо поради високите равнища на радиация.

Дейвид Джелърнтър акцентира, че е невероятно да се лети отвън земното магнитно поле поради високите равнища на радиация, които обричат галактическите пътешествия надалеч от нашата планета на неуспех.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР