Новоназначеният началник на Националната служба за охрана бригаден генерал Красимир

...
Новоназначеният началник на Националната служба за охрана бригаден генерал Красимир
Коментари Харесай

Новият началник на НСО Красимир Станчев встъпи в длъжност


Новоназначеният шеф на Националната работа за защита бригаден военачалник Красимир Станчев встъпи в служба, оповестиха от прессекретариата на президента.

"Наред с виновната и доста значима за страната активност на Националната работа за защита, би трябвало да помним, че най-важни са хората - с тяхната подготовка, мотивация, отговорности и потребности, с тяхната преданост и взаимна поддръжка. Това са нещата, които чакам да продължите да надграждате ". С тези думи се обърна президентът Румен Радев към назначения за шеф на Националната работа за защита бригаден военачалник Красимир Станчев и към екипа на НСО на гала в централата на Службата.

Със собствен декрет президентът назначи Красимир Станчев за шеф на НСО и го удостои с висше офицерско звание бригаден военачалник, считано от 30 септември 2019 година.

Държавният глава дефинира назначението като справедливо самопризнание и оценка за професиналните качества и пълномощия на бриг. ген. Красимир Станчев. "Длъжността шеф на НСО е заредена с големи условия по отношение на ефикасното действие на тази значима за националната ни сигурност работа. Тя е заредена и с доста високи упования за надграждане на постигнатото от вашите прародители. Знам, че няма да ви е елементарно, само че съм уверен, че с вашите професионални пълномощия, лидерски умения и мотивация и най-много с поддръжката на целия персонален състав на НСО, ще можете да отговорите на високите провокации, които произтичат от тази служба “, обърна се президентът към началника на НСО.

„ Един началник в никакъв случай не е подобен самичък, той постоянно държи на поддръжката на най-близките нему и на сътрудниците си. Трябва всички дружно да поставим неимоверни старания, с цел да продължим развиването на Службата в нейното най-хубаво амплоа и в дейните й интернационалните връзки. Службата е въпрос на отговорност и ще положа старания умно и рационално да я управлявам “, увери бригаден военачалник Красимир Станчев, като се обърна с думи на признателност за доверието на президента и на екипа на Националната работа за защита.

На церемонията в НСО участваха вицепрезидентът Илияна Йотова, ръководителите на специфичните служби, представители на управлението на Министерство на вътрешните работи, на Министерството на защитата, на командния състав на Българската войска и на Администрацията на Президента.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР