Новолунието във Водолей се случва в 22:54ч на 21 януари.

...
Новолунието във Водолей се случва в 22:54ч на 21 януари.
Коментари Харесай

Новолуние във Водолей – нова отправна точка

Новолунието във Водолей се случва в 22:54ч на 21 януари. Слънцето и Луната се събират в 1-ви градус и 33 минути на Водолей, с цел да дадат живот на първото новолуние за тази година! Със силата си да пречиства цялата негативност и да сплотява човечеството, Водолеят е знакът на изобилието и безкрайните благоприятни условия. Новолунието на Водолей вкарва време на независимост и нововъведения, помагайки ни да растем във всички аспекти на живота.

Интересно е, че началото на китайската нова година стартира на идващия ден, а Новолунието единствено по себе си носи силата на новото начало, по тази причина Новолунието във Водолей слага началото на една извънредно динамична и забавна година. Това е година, която ни кара да поемем в по-независима посока, година на непредвидимите събития, която носи успех на осъзнатост и самоутвърждаване. 

Време е да се замислим за всичко, което ни се е случило до момента и какво ново ни следва. Без значение какво ви е донесъл животът досега, без значение къде се намирате в този момент, тази млада Луна, която се ражда може да ви насочи по верния път и да ви подсети, че в никакъв случай не е прекомерно късно да започнете изначало и на чисто.

Новолунието във Водолей ни подканва към промени и нови направления в живота. Някои хора може да почувстват просто ентусиазъм да се трансформират, а други заради нужда. Новолунието има резултат, както върху колектива, по този начин и върху персоналния живот. Време е да помислим съществено за бъдещето и отговорността, която носим върху него.

Новолунните нощи са тъмни, идеалното време за медитация: тъмната нощ на открито ни приканва да погледнем във вътрешния си мрак, с цел да пресъздаваме вътрешното си звездно небе. Докато медитирате, се запитайте:

- Какво носи ентусиазъм в живота ми? 

- Къде в живота си не съм изцяло в сходство със същността си? 

- Какви са фантазиите ми? 

- Как мога да понижа проблемите и да намеря повече решения на компликациите си? 

- В коя област от живота си мога да внеса повече деловитост посредством моите дейности? 

- Какви привички, мисли, думи, връзки, занимания, облекла и така нататък, които имаха смисъл преди, само че които в този момент са остарели, би трябвало да иновирам и обновя в живота си? 

- Какво ново мога да внеса в живота си?

Това е съвършен ден, с цел да сигнализирате на Вселената, че сте подготвени да се измененията. Новолунието е интервалът в лунния цикъл, когато работим върху своите стремежи и планове. Свежа сила потича от галактическите висини под новолунието на Водолей. Това е удобно време за засаждане на семена, задаване на планове и обсъждане на всичко, което бихте желали да доближите до себе си.

Повтаряйте мантрата: „ Вече не искам да жертвам персоналната си уникалност на олтара на спокойния живот, да се отхвърлям от себе си, с цел да подкрепям рамката, която стартира да се стеснява за мен. “
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР