Новолунието на 30 май попада в знака на Близнаци и

...
Новолунието на 30 май попада в знака на Близнаци и
Коментари Харесай

Новолунието в Близнаци – време за преосмисляне и премахване на всичко, което вече не ни служи

Новолунието на 30 май попада в знака на Близнаци и съставлява точка от годината, когато би трябвало да помислим деликатно по какъв начин се е трансформирал животът ни до момента и какво би трябвало да създадем, с цел да продължим по този път. Време е да помислим за всичко, което ни се е случило и какво следва. Без значение какво ви е донесъл животът, без значение къде се намирате в този момент, тази млада Луна може да ви насочи по верния път и да ви подсети, че в никакъв случай не е прекомерно късно да започнете изначало. 

Когато приказваме за силата на Близнаците, тогава става дума за себеизразяване, намиране на креативност и изложение на личната достоверност. Като въздушен знак, силата на Близнаците ни предизвиква да мислим на по-дълбоко равнище, с цел да можем да разберем кои мисли са достоверни и същински и кои произтичат от страхове.

Ако намерите време да се запитате какви мисли ви пречат да продължите напред, силата на това новолуние ще ви даде цялата поддръжка, от която се нуждаете, с цел да преосмислите и премахнете всичко, което към този момент не ви служи. Освен че това е идеално време за преосмисляне, силата на новолунието ще ви помогне да се доближите до вътрешната си мъдрост. Всички имаме вродена мъдрост в себе си и всички имаме отговорите, които търсим – просто би трябвало да погледнем малко по-дълбоко в себе си, с цел да ги познаем и намерим. 

Новолунието дава обещание да ни води в вярната посока, с цел да можем да канализираме цялата си сила, само че и компликациите, които са ни се изпречили. Промените са това, което дава наличие на живота, тъй че направете всичко допустимо и променете всичко, което можете и чувствате, че имате потребност.

Новолунието е картина на ново раждане, картина на нов живот, картина на ново начало. Като се има поради, че безусловно всички други астрологични позиции са постоянни, целесъобразно е да планирате и да вземете твърдо решение по отношение на всичко, което желаете да започнете.

В случай, че сте недоволни от живота си, използвайте тази мощна мисловна сила на Близнаци и анализирайте какво е това, което ви пречи на щастието, и бъдете оптимално почтени със себе си. Може да не сте в положение да повлияете на това, което ви разочарова и в този случай нямате различен избор, с изключение на да се концентрирайте върху това, което ви доставя наслаждение. Ако, въпреки това, можете да повлияете на това, което ви разочарова, направете всичко допустимо и го разрешите. 

Емоциите са мотор на всички събития и процеси в нашия живот. Те мощно въздействат на мислите ни, тъй че с цел да живеем благополучен и пълностоен живот, би трябвало да избираме позитивни мисли.

Със сигурност всички би трябвало да обърнем внимание на връзката и новините, които получаваме. Нека бъдем деликатни.

Няколко значими неща, които би трябвало да извършите в деня на новолунието:

- Направете своя нов лист с стремежи, проекти и цели. Разделете ги на краткосрочни, средносрочни и дълготрайни. Това доста ще способства за по-добрата организация, а оттова и по-лесното им и щастливо осъществяване.

- Купете си нещо хубаво. Направете себе си щастливи.

- Тъй като Новолунието е в Близнаци, наложително си купете книга. Четенето обогатява нашия опит в живота, тъй че в случай че сте го пренебрегнали, върнете се към него тъкмо в този ден.

- Помогнете и дарете нещо на някоя от организациите, които се занимават с правата на децата и младежите, както и тяхното обучение, или детска градина, учебно заведение, библиотека и други сходни.

- Денят е превъзходен за започване на диета. 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР