Новолунието, което ще видим тази вечер ни дава позната енергия.

...
Новолунието, което ще видим тази вечер ни дава позната енергия.
Коментари Харесай

Хороскоп за Новолуние в Стрелец ТАЗИ ВЕЧЕР!

Новолунието, което ще забележим довечера ни дава позната сила. То ще бъде в огнения Стрелец. Известен с това, че е прям интелектуалец, ни приканва да станем прозорливи и да се доверим на желанията си. По време на това Новолуние може да се съмнявате или да се колебаете дали да се доверите на себе си, само че няма място за съмнения! Винаги, когато се чувствате потиснати, помнете, че в живота има приливи и отливи. Способността ви да се борите с пламъците и да се справяте с времето е образец за вашите качества! Това Новолуние се случва на 1 градус в Стрелец, което ви приканва да се изправите и да бъдете водач!

ОВЕН

Преди да достигнете нови висоти, отделете време да помислите и прецените какво ви стимулира. Винаги ще имате нови благоприятни условия за напредък, просто внимавайте да не се ангажирате прекомерно доста. Поемането на повече благоприятни условия по своята същина не е превъзходен избор. Когато ви бъдат показани позитивни прекарвания, това може да се почувства като премия и евентуално е по този начин! Но не всички награди ще ви отведат до желаната от вас дестинация, тъй че работете, с цел да изясните каква е задачата ви!

ТЕЛЕЦ

Ограниченията, границите и думата " не " са най-хубавите ви другари по време на Новолунието в Стрелец. И като приказваме за другари, някои от тях ще потвърдят, че са освен това през идващите няколко седмици. За някои от вас това може да е обвързвано с финансови въпроси, а за други може да докара до завладяващи изкушения – явно от полов темперамент.

БЛИЗНАЦИ

Призовават ви да обърнете внимание на обноските си и да обуздаете възприятията си. Има доста моменти, когато може да се почувствате принудени да избухнете и даже когато сте оправдани, предизвикайте себе си да извършите пауза. Имате неповторимата опция да бъдете по-добри, в сравнение с сте били през вчерашния ден. Вие не сте сами - вашият вътрешен кръг е цялостен с хора, които ще предизвикват растежа ви!

РАК

Може да сте отслабнали и да се чувствате необяснимо изтощени. Въз основа на това по какъв начин са подредени планетите, вие евентуално прекалявате с ежедневните области на живота си. Не забравяйте, че постоянното е релативно. Може да гледате на това, което вършиме, като на още един ден в офиса (или където и да работите), само че в реалност може да поемате доста повече стрес от елементарния човек. Преди да се възползвате от нови благоприятни условия, проучете опциите за отмора!

ЛЪВ

Някои от вас стартират да осъзнават, че ухажор от предишното ви може да е някой, с който желаете да споделите бъдещето. Докато преосмисляте опцията за любовна връзка, внимавайте какъв брой бързо се движите. Кумулирането може да бъде занимателно, само че вълнението може да изчезне много бързо, в случай че възприятията ви са несравними. Успокойте се и пробвайте всичко допустимо, с цел да сте сигурни, че знаете какво желаете и двамата.

ДЕВА

Вашият домакински живот получава подтик! За някои от вас това значи, че вниманието ви се насочва към интериорния дизайн, до момента в който за други това може да значи огромна стъпка, евентуално заради въпроси, свързани с работата. Отчитайте напредъка си ден по ден. Не се чувствайте отговорни, в случай че би трябвало да отделите време надалеч от светлината на прожекторите, с цел да се концентрирайте – обществената отмалялост е действителна!

ВЕЗНИ

Везни, когато започнете да развивате по-дълбоко схващане на думите си, стартирате да разпознавате силата на мозъка си. Това ще ви е от изгода в дълготраен проект. Не забравяйте, че мълчанието е мощно и несигурността може да докара до свръхкомпенсация. Запазете хладнокръвие и ще откриете, че сте неповторимо проницателни.

СКОРПИОН

Лошите полови прекарвания имат метод да разсънят хората за тъкмо това, което не могат да понесат. Ако не вземете нищо друго от този хороскоп, имайте поради тези две неща: Заучената беззащитност е методът, по който се превръщате в жертва. Когато някой съобщи доверието ви, това не значи, че би трябвало да го приемете. Когато се чувствате засегнати, почетете възприятията си и затворете вратата – даже когато е мъчително да се придвижите към ново начало.

СТРЕЛЕЦ

Нова година, ново аз. Имайте поради това факсимиле, тъй като е отчасти правилно. Разбира се, няма метод да отхвърлите всичките си житейски прекарвания, само че този сезон на Стрелец се вкарва от Новолуние във вашия дом! За доста от вас това време е начало на интервал, в който сте преследвани и търсени за магията, която сте вие. Съсредоточете се върху ръководството на страстите си и се насладете на оценката!

КОЗИРОГ

Йога, кардио, тишина, медитация. Това новолуние е ужасно време да опитате нещо ново. Да отидете някъде, където в никакъв случай не сте били и да научите за нова просвета, която ще разшири мозъка и духа ви. Храненето на душата ви по време на Новолуние в Стрелец ще ви помогне в дълготраен проект. Каква опция ще потърсите?

ВОДОЛЕЙ

Вашите специфични умения да обръщате внимание и да се свързвате с другите са на път да бъдат призовани. Това Новолуние уголемява вашия обществен кръг посредством събития и виртуални задължения. Имайте поради, че не сте робот и имате лимитирана обществена батерия. Хората ще ви намерят за изключително привлекателни, само че не се разпростирайте прекалено много!

РИБИ

Новолунието е вашето време да станете груби, да влезете в ролята на юрист на дявола и да предизвикате сътрудниците си - с почитание. Оказва се, че работното място не процъфтява, когато всички са на едно мнение. Трябва да има разрушителни хора, които интелигентно да осъзнават незнанието и обществената застоялост. Бъдете смели, даже груби!

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР