Новолуние в знак Стрелец в 01:32ч. Луната е в знак Стрелец

...
Новолуние в знак Стрелец в 01:32ч.
Луната е в знак Стрелец
Коментари Харесай

Енергията на деня е чиста и невинна, може да се сравни с бебе, което прави първите плахи стъпки към новото и непознатото


Новолуние в символ Стрелец в 01:32ч.

Луната е в символ Стрелец и се движи на луфт от 08:50ч до 17:33ч

Не предприемайте нищо значимо. Това време не е положително за разнообразни типове придобивки. Отложете избора на нови облекла, обувки, техника, автомобил - в бъдеще ще има отчаяние от направения избор. Препоръчително е хората, които работят с пари, да бъдат деликатни. Спор, в случай че възникне през това време, може да докара до разрушителни последствия в връзките. Не се предлага: да се вземат решение проблеми, да посещавате държавни офиси, служби, инстанции и служители, да купувате парцел. Ако в този миг се влюбите от пръв взор, това влюбване може да донесе психическа контузия.

Уязвими са черния дроб, бедрата, региона на таза, кръвоносната система, жлъчката.

В 17:33ч Луната минава в символ Козирог.

Лунен календар: 2 лунен ден (изгрев на Луната след Новолуние) от 08:33ч на 13 декември до 09:37ч на 14декември

Енергията на 2-ри лунен ден е чиста и почтена, може да се съпостави с бебе, което прави първите плахи стъпки към новото и непознатото. Символ на този лунен ден е рогът на изобилието. Всичко, което се появи в този момент в живота ви, би трябвало с признателност да го приемете, защото ориста ви изпраща най-важното за вас през този лунен месец. Всичко, което ще получите, обезателно ще го приложите в близко бъдеще, даже да не виждате никаква връзка в този миг.

Сега най-важното е да попаднете в “струята ”, в потока на естествените лунни ритми, тогава замисленото от вас дело ще се реализира от единствено себе си. Само понякога ще се нуждае от вашите корекции. Много зависи от вашата първа стъпка. Избягвайте всевъзможни подозрения. Каквото и да намислите или предприемете, не започвайте да се питате: ”Правилно ли постъпих или не? Така ли трябваше да стане или не? ” Ако по този начин започнете да се терзаете, запомнете, че нищо няма да стане.

Възможно е да зародят проблеми с документи. При решаването на значими въпроси се придържайте към обичайните решения и тестваните способи. Не се позволяват отрицателни страсти. Трябва да бъдете положителни и великодушни. Вслушвайте се в своята вътрешен глас. Да се заобикалят споровете, защото лишават доста сила, нужна за други неща. Ако те стартират в този момент, ще продължат през целия месец. Ако през днешния ден чувствате злост към някого, това е предизвестие, че би трябвало да се освободите от този човек.

Добре е да деянията благотворителност в този ден, да раздадете нещо, да подарите, само че в случай че е от сърце и без всякакво страдание. Скоро Вселената ще ви подари с повече под една или друга форма.

Цялостното въодушевление въздейства върху здравето. Денят се смята за най-благоприятен за осъществяване на уелнес процедури, извършения, йога. На този ден се разсънва добър вкус. Вашето тяло е в положение да избере вярната храна за него. Можете да ядете каквото желаете. Основното нещо е да не прекалявате.

Втори лунен ден е празник за секса, по тази причина той би трябвало да бъде занимателен, автентичен. Това е най-хубавото време за експериментиране нови полови техники, любовни игри, позиции.

Подстрижката усъвършенства здравето и положението на всички органи на възприятията – очите, слуха, прочиства носовите канали. Освен това усъвършенства работата на отделителната и храносмилателната системи. След това косите ви може да стартират да се навиват.

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР