Новолуние в Козирог (11 януари 2024 г., 13:57 часа) Напред

...
Новолуние в Козирог (11 януари 2024 г., 13:57 часа) Напред
Коментари Харесай

Свеж старт и раздяла за добро с неща, в които сме се вкопчили с Новолунието на 11-и януари

" Новолуние в Козирог (11 януари 2024 година, 13:57 часа)
Напред и обратно, движейки се през живота си, доближаваме до почистване, до махане на нещо остаряло, само че и на основаване на нещо ново! Вярвайте, другари – всичко си има своята нужна цикличност, дори и да ни се коства, че сякаш напоследък единствено се върви обратно и се поправя.

Да не забравяме – към момента се възвръщаме от ретроградността на Меркурий, изключително както и напряга Вдъхновителя, само че и Илюзиониста, прочут ни като Нептун! На мнозина може би им се стори, че през последните седмици плуваме в мъгла, на други пък че им се обясняват значително неща и цели. Стоейки в това пространство без граници, подсилено и от Рачешкото пълнолуние, някои си направиха значима равносметка, други пък завършиха някои свои етапи от живота. Меркурий освен беше в своята ретроградна фаза до деня на Нова година, само че също по този начин и напрягаше и към момента напряга Нептун. Единственият излаз е да се съсредоточим върху това, което е пред нас, тъкмо в този момент.

От всичко това, може би придобивате визия за една крайна права, която всеки от нас би трябвало да извърви, с цел да успее и да стартира нещо ново! Е, чисто алегорично най-малко, това време идва – с първото новолуние за годината, в Козирог! Ако погледнем чисто към аспектите, новолунието е в полуквадрат към Сатурн, времето на остарелия татко, в Риби, последният знак на зодиака, представляващ предишното и фантазиите, в които в миналото сме се вкопчвали. Освен това е тригон с визионера Уран, гледащ самоуверено към бъдещето. Между предишното и бъдещето, Новолунието също се намира в площ към възлите, създавайки тао-квадрат с Истинските възли на Луната! Оттук, може би се сещате, че през идващите месеци изборите, които вършим, последователността ни, както и сходството на тези избори с нашия персонален път е най-важното, с което е належащо да се съобразим!

Истината, другари, е че всеки заслужава едно ново, градивно начало, само че въпроса е дали той го желае, дали умее да си го слага, както и дали в действителност желае напредък в своя живот – и веществен, и нравствен! Двете е извънредно належащо да вървят ръка за ръка, с цел да е допустимо сбъдването на тези фантазии. Това новолуние е част от поредност новолуния, които са били и ще бъдат в аспект с Уран. Новолунието в Козирог този месец е в тригон с Уран, продължаващо една поредност, почнала от юли 2023 година насам, на новолуния, все правещи аспекти към Уран, т.е. все каращи ни да излизаме от тази зона на комфорт. Поредицата ще приключи с Новолуние в Телец през май, което ще бъде в съвпад с Уран в Телец, а и с Юпитер, затова към този момент се приготвя от известно време оставянето на това остаряло – настоящето новолуние просто е една от по-важните елементи в този развой! Положително Уран приготвя сцената за някакъв тип постепенен напредък. В резултат на това евентуално ще има още повече промени, които да подкрепят този напредък.

Козирогът е архетип, който е отличен за слагане на цели и основаване на проекти, тъй че тази седмица като цяло е отлична за слагане и осъществяване на такива проекти, изключително откакто и се разпадне този аспект на Меркурий и Нептун. Тази седмица планетата Марс е добре позиционирана, с цел да стартираме да подхващаме някакви дейности, които ще ни оказват помощ да осъществим тези цели. Сатурн, ръководещата планета на Козирог, в този момент и хармонизира с Юпитер, планета, която символизира нашата визия за бъдещето. И Марс, планетата на действието, в този момент екзалтирана в знака на Козирог, е секстил Сатурн, до момента в който по едно и също време с това е в тригон към Юпитер. Ако в миналото сте мислили да приложите проект, да поемете ново предизвикателство или да създадете пътна карта за бъдещето, това ще е всичко, изключително може да се възползват от това тези с повече земя и вода в картата си.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР