Новокоронованата кралица на 57-килограмовата дивизия при дамите в UFC Валентина

...
Новокоронованата кралица на 57-килограмовата дивизия при дамите в UFC Валентина
Коментари Харесай

Шевченко: И аз, и Нунеш знаем, че тя не ме е победила!


Новокоронованата кралица на 57-килограмовата дивизия при дамите в UFC Валентина Шевченко, към момента мисли за противоречивата загубата, която тя записа от Аманда Нунеш, през септември 2017 година.

Шевченко мина през Йоана Йеджейчик за златния пояс, който дълго време се изплъзваше. Двете дами бяха поддържащия конфликт на UFC 231. Йеджейчик беше по-експлозивната от двете и наблягаше на остри контра офанзиви. Превъзходството в граплинга също способства до това тя да бъде определена единомислещо от съдиите за победител от този в действителност трогателен пердах.

Шевченко се би против бразилката Нунеш два пъти. “Лъвицата " завоюва и двете битки, само че Валентина, и огромна част от почитателите, имат вяра, че тя бе погрешно избрана като губеща в този мач. Говорейки пред публицисти по време на конференцията след UFC 231, Шевченко съобщи, че желае още един дуел против Нунеш.

" Аз към момента имам незавършена работа с съперничката си Аманда Нунес. Аз знам, че не изгубих онази борба и тя знае, че не е победила! " приключи киргизстанката.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР