Новоизбраният президент на САЩ, демократът Джоузеф Байдън, обвини настоящия американски

...
Новоизбраният президент на САЩ, демократът Джоузеф Байдън, обвини настоящия американски
Коментари Харесай

Байдън от Джорджия: Тръмп не иска да изпълнява президентските си задължения

Новоизбраният президент на Съединени американски щати, демократът Джоузеф Байдън, упрекна сегашния американски водач, републиканецът Доналд Тръмп, за отвращение да извършва директните си отговорности . Това Джо Байдън съобщи в понеделник в Атланта (Джорджия) на протест в поддръжка на демократите, борещи се на изборите в Джорджия за Сената на Съединени американски щати - Джон Ософ и Рафаел Уорнок.
 Тръмп и Байдън пропагандират в Джорджия преди решаващия балотаж
Тръмп и Байдън пропагандират в Джорджия преди решаващия балотаж

Решава кой ще държи болшинството в Сената

" Властта в този момент е във вашите ръце - сподели Байдън на гласоподавателите. - Никога до момента в кариерата ми не е имало такова положение, че страната да може да дефинира курса освен за идващите четири години , само че и за цяло потомство. " Според политика републиканските сенатори Дейвид Пърдю и Кели Лефлър, чиито мандати се оспорват от демократите, " считат, че са се заклели във честност не на Конституцията на Съединени американски щати, а персонално на Доналд Тръмп ".

Избраният президент акцентира, че " нещата са ужасни за актуалната администрация през цялото време ". " Президентът Тръмп прекарва повече време в недоволства и недоволства, вместо да поставя старания за решение на казуса . Не разбирам за какво към момента се кандидатира за тази позиция, той просто не желае да работи. " заключи Байдън.
 Републикански сенатор с опит да забави потвърждаването на успеха на Байдън
Републикански сенатор с опит да забави потвърждаването на успеха на Байдън

Възражението няма да промени резултата от изборите

Републиканската партия, която в този момент има болшинство в Сената (общо 100 места), обезпечи 50 места в горната камара на Конгреса против 48 за демократите на общите избори в страната на 3 ноември. Ако демократите Ософ и Уорнок завоюват втория тур на изборите в Джорджия, тогава с избора на Камала Харис за вицепрезидент на Съединени американски щати, демократите ще имат нежно болшинство.

Ключовият избор в Джорджия ще се организира във вторник. Той е тест за възмоожността на Байдън да постанова своята политика и да печели гласове.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР