Новобранецът Трей Йънг постигна седмия си “дабъл-дабъл” за сезона, като

...
Новобранецът Трей Йънг постигна седмия си “дабъл-дабъл” за сезона, като
Коментари Харесай

“Дабъл-дабъл” на Йънг и пета победа за Атланта

Новобранецът Трей Йънг реализира седмия си “дабъл-дабъл” за сезона, като в тази ситуация оказа помощ на Атланта да завоюва втората си поредна и общо пета победа през новия сезон в НБА. Хоукс надделяха Маями със 115:113 като посетител и по този начин прекъснаха неубедителната си серия надалеч от вкъщи, която се състоеше от седем следващи мача без триумф като посетител.

Атланта въпреки всичко бе покрай това да се провали, само че в края на мача имаше доза шанс, откакто стрелбата на Джош Ричардсън в самия завършек на мача отхвърли да влезе в коша. В един миг от срещата Хоукс водеха с 19 точки разлика, а във финалните секунди просто шансът им се усмихна.

Трей Йънг приключи със 17 точки и 10 асистенции за успеха, а най-вече точки вкара Ториън Принс - 18. Джон Колинс с 16 и Омари Спелман с 14 също играха мощно за спечелилите, които бяха без Винс Картър в този мач.

Джош Ричардсън с 22 точки, 8 битки, 5 отнети топки и 4 асистенции бе най-хубав за Хийт, до момента в който Дуейн Уейд за втори следващ мач се включи добре от пейката, този път реализирайки 18 точки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР