Новобрачната кралска двойка принц Хари и Меган Маркъл се появи

...
Новобрачната кралска двойка принц Хари и Меган Маркъл се появи
Коментари Харесай

Честваха 92-рия рожден ден на кралица Елизабет Втора

Новобрачната кралска двойка принц Хари и Меган Маркъл се появи за първи път на знаковия балкон на Бъкингамския замък. Това се случи през вчерашния ден по време на формалното честване на 92-ия рожден ден на кралица Елизабет Втора.

След обичайния боен церемониал всички членове на кралското семейство излязоха от двореца, с цел да поздравят събралото се голям брой.

Нейно Величество, за която бе обявено, че през май е претърпяла сполучлива очна интервенция, изглеждаше прелестно, написа epicenter.bg. Тя бе избрала костюм от две елементи, решен в лазурен цвят и подобаваща шапка.

 Подобни тоалети се трансфораха в запазена марка на английската кралица през последните години. Елизабет Втора залага на сходна кройка, акцентирайки върху свежи нюанси или наситени пастелни тонове.

На костюм в колорит на синьото бе заложила и херцогинята на Корнуол Камила. Съпругата на принц Чарлз носеше сако с релефни детайли и рокля с дължина под коляното. Впечатление правеше и солидната й шапка с огромна външна страна и обемни цветя.

Херцогинята на Кембридж Катрин бе съчетала тоалета си с този на кралицата и свекърва си. Кейт носеше рокля с V- нагледно деколте и три-четвърт ръкав в сиво-синята гама. Шапката на брачната половинка на принц Уилям бе надалеч по-елегантна от тази на Камила - отличаваше се с гъстота и нужната ефирност за мотива. Аксесоарът бе комплициран на една страна, тъй че акцентът да пада върху декоративните цветя и панделки в бяло и синьо.

Очаквано, всеобщото внимание обаче беше ориентирано към херцогинята на Съсекс Меган, която направи дебюта си на Бъкингамския балкон. Съпругата на принц Хари се появи в изчистена пастелно розова рокля на дизайнерката Каролина Ерера. Дрехата се отличаваше на синия декор от тоалетите на останалите дами.

Роклята акцентираше на ред огромни копчета по продължението на линията на деколтето. Освен това Меган си бе разрешила да покаже повече плът, разкривайки и част от плещи си. Тоалетът й бе комбиниран с шапка на Филип Трейси с изчистен дизайн без безусловно никаква украса.

Предстои да разберем дали съчетанието на цветовете в тоалетите на всички дами в кралския двор е търсено и дали Меган умишлено е избрала да се отличава. Херцогинята безспорно бе заложила на подобаваща визия, само че изборът й на друг цвят може да се пояснява като жест на търсене на внимание, като намек за разграничаване или в началото невписване в устоите на строгата английска монархия.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР