Новобрачна двойка от Разград дари пари от сватбата си на

...
Новобрачна двойка от Разград дари пари от сватбата си на
Коментари Харесай

Младоженци поискаха вместо букети за сватбата да съберат дарение за деца

Новобрачна двойка от Разград подари пари от сватбата си на Центъра за настаняване на деца и младежи с увреждания в града, оповестиха от локалната администрация. Татяна и Йордан Енчеви дават 450 лева, с цел да бъдат оцветени с красиви рисунки стените в двете къщички, населявани от децата. Идеята им е да се сътвори повече хубост в уют в общественото заведение.

Младоженците особено предизвестили гостите на сватбата си, която се състояла на 9 септември, да не им купуват цветя. Помолили ги, в случай че са решили да влагат в букети, сумата, която са планували, да отиде за подаяние. Така вместо доста цветя, които ще живеят малко, събрали 450 лева, които в този момент ще оказват помощ за накичване с цветни рисунки на дома на децата, които са лишени от наставнически грижи.

В Центъра са настанени 23 деца и младежи, прецизират от общинската администрация в Разград и дружно с шефа на услугата Ралица Янкова благодарят на младото семейство за жеста.

Създаването на повече уют там е поверено на художника Александра Николова, която към този момент е рисувала и в други обществени домове, както и стени в детското поделение на локалната болница.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР