Ново видео от болницата в Сао Пауло, в която е

...
Ново видео от болницата в Сао Пауло, в която е
Коментари Харесай

Пеле сe сбогува със семейство и приятели от болничното легло

Ново видео от болничното заведение в Сао Пауло, в която е настанен Пеле, шокира света. От фрагментите проличава тежкото положение, в което се намира легендата. 82-годишният троент международен първенец се лекува от рак на дебелото черво и беше признат в болница на 29 ноември, откакто положението му фрапантно се утежни, оповестява.

На последните фрагменти, достигнали до обществените мрежи, се вижда по какъв начин Кралят на футбола се сбогува със фамилията и приятелите си по телефона.

Наскоро щерка му Кели разгласява фотография, на която е в ръцете на татко си. „ Винаги дружно, борейки се и надявайки се. Измина още една нощ “, написа тя тогава.

Болницата „ Алберт Айнщайн “ заяви преди дни, че ракът прогресира и че той се нуждае от повече грижи заради усложнения в работата на бъбреците и сърцето. В известието на болничното заведение се показва още, че Пеле ще остане в „ естествена стая “ и няма да бъде преместван в интензивно поделение.

muy pronto nos dejará, su familia ha hecho públicas algunas imágenes de su despedida, él sabe que su partida es inminente. Edson Arantes do Nascimento es una verdadera leyenda, es el Rey del fútbol por siempre y para siempre. Su vida se extingue, pero su legado será eterno
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР