Ново проучване на “Галъп интернешънъл“, проведено от 30 юли до

...
Ново проучване на “Галъп интернешънъл“, проведено от 30 юли до
Коментари Харесай

Според Галъп 7 формации ще влязат в следващия парламент

Ново изследване на “Галъп интернешънъл “, извършено от 30 юли до 7 август измежду 811 българи, демонстрира настройките на жителите към митингите в страната и главните политически партии.

То е направено преди анонса на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г за парламентарен спор.

Според данните, изгледи да влязат в идващото Народно заседание имат седем политически обединения, като пет от тях на този стадий наподобяват сигурни. ГЕРБ и Българска социалистическа партия са с съвсем изравнени равнища на електорална подготвеност измежду хората с изборни права. ГЕРБ има 14,5% поддръжка, а Българска социалистическа партия - 13,9%. ГЕРБ е с преднина и измежду твърдо решилите да гласоподават.



Партията на Слави Трифонов  Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български артист, ефирен водещ и продуцент. Роден е в е главен бенефициент от протичащото се в страната с растяща поддръжка, достигаща 7,9%. Движение за права и свободи остава в обичайния диапазон от близо 7% поддръжка. С 5,7% „ Демократична България “ отбелязва сред два и три пъти по-добър резултат от нормалните си равнища.

Най-отчетливо в този микс пораства „ Да, България “. Новата групировка на се е развила и към този момент е с 2,4% поддръжка. С 2,3% са и „ Обединените патриоти “ с най-видимо наличие на Вътрешна македонска революционна организация. Това е към евентуалната преграда за влизане в Народното събрание. „ Воля “ пък е с 1,6% поддръжка.

Сред останалите обединения вършат усещане АБВ – с 0,6% поддръжка, а „ Глас национален “ – с 0,4%. „ Атака “, „ Възраждане “, планът на Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и този на Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от към този момент са с по 0,2%.

Около 4% просто декларират, че биха подкрепили самостоятелен претендент. Делът на хората, които настояват, че ще отидат да гласоподават, само че ще отбележат „ не поддържам никого “ - към 6,6%. 27,4% непосредствено декларират, че не биха дали своят вот. Нагласи към митингите 62% споделят, че поддържат митингите против държавното управление, а 23,7% не ги поддържат. 58,9% желаят оставка, а 26,5% са на противоположното мнение.



50% считат, че предварителните избори са нужни за страната, до момента в който 34,1% са на противоположното мнение.



Все още обаче не съществува чувството за налична опция. 38,1% споделят, че сега има партия или коалиция, която да може по-добре да ръководи страната, само че съвсем толкоз – 35,7%, споделят, че няма такава. Нагласи към "Отровното трио " и Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София. Христо Иванов е магистър по право от Софийския От 40 до над 50% не могат да разпознаят представителите на „ Отровното трио “.



редставителят на другото крило на митинга - Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София. Христо Иванов е магистър по право от Софийския, доста усъвършенства доверието си и в случай че преди позитивните оценки за него не бяха повече от 6%, в този момент са към този момент към 9%.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР