Ново порно с Мис Тигрова се превърна в хит в

...
Ново порно с Мис Тигрова се превърна в хит в
Коментари Харесай

Мис Тигрова лъсна в грозно ново порно, 150 000 охкат и пъшкат на горещите сцени!

Ново порно с Мис Тигрова се трансформира в шлагер в мрежата, твърди „ Таблоид ”. XXL филмчето с дълготрайност 6,46 мин., в което Мая Салмова прави секс с мъж с неустановена идентичност, за четири месеца е гледано тъкмо 152 130 пъти, написа hotnews.bg. Заклети онанисти от целия свят пъшкат с клипчето, снимано с джиесем, в което шафрантията първо прави свирка на своя сътрудник, а след това му се отдава в няколко пози. Завидният брой на зрителите-ръкоделци се изяснява с обстоятелството, че порното се популяризира от един от най-оборотните тематични уеб сайтове xhamster.com.

Според информацията мръснишкото видео е качено от консуматор с ник koteshkaglava. Пикантното филмче стартира с разсъбличането на брюнетката, през това време мъжът се самозадоволява. Докато непознатият държи телефона и снима, 31-годишната възпитаничка на Нов български университет прави провокативни физиономии и се пипа по „ вдъхновението”. Камерата се върти към стриптийзьорката досега, в който калпазанката се нахвърля на „ оператора” и демонстрира забележителни смукателни качества. Поведението й издава, че е наясно с видеоматериала, защото даже насочва телефона към интимните си елементи, които момент по-късно дава на мачото.

Бруталното клипче е със свободен достъп. Затова и критиците на разюзданата брюнетка допускат, че Мис Тигрова сама е пуснала фотосите и видеото, с цел да добие още по-голяма известност, защото историята със зверския побой от последното й гадже Цецо Боклука отшумя за часове. Кухата като градинска лейка „ порнозвезда” признава: „ Те май са два порноклипа, само че нищо. Втория сама го качих и е с присъединяване на Цецо Боклука, а първия го е популяризирал някакъв глупак, на който съм пратила клипа преди 10 години и ме е излъгал, че няма да го прати на никой, а аз глупачката съм се съгласила. В днешно време всеки може да си прави такива клипове. Това демонстрира какъв брой си разкрепостен и какъв брой не ти пука “, напъва се да разсъждава приключилата публицистика с 5,38 стриптийзьорка.

Шавливата кюстендилка по този начин и не изясни кой е мъжът от видеото в xhamster.com – Цецо Боклука или „ идиота”. От 2010 година Мая работи като стриптийзьорка, сега се разсъблича за пари в фамозен столичен клуб. Някои от клиентите са сигурни, че изкарва прехраната си със секс, тъй като парите, заработени с няколко часа голи танци, надали са задоволителни за високия стандарт на живот, който показва Мис Тигрова.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР