Ново огнище на Covid-19 в кланици в Германия се появи

...
Ново огнище на Covid-19 в кланици в Германия се появи
Коментари Харесай

Коронавирус пламна в още една кланица с българи

Ново огнище на Covid-19 в кланици в Германия се появи в предприятето Elfrich в град Емсдетен. При рутинна инспекция са открити 26 инфектирани служащи. В кланиците работят доста българи.
Засега не е ясно дали някой от българските служащи в предприятието е инфектиран. В кланицата са наети общо 300 души най-вече от Източна Европа. Всички чиновници на компанията, както и фамилиите им, са били тествани в петък, с цел да се прекъсне веригата, оповестиха локалните здравни управляващи. " Все още не знаем какъв брой са наранени от вируса ", обявиха лекарите.
 Модерните плебеи в немските кланици: Свинщина посред Германия Модерните плебеи в немските кланици: Свинщина посред Германия
Германската провинция Северен Рейн-Вестфалия е изправена пред опасността от ново въвеждане на цялостна карантина поради зародилото сер...
Не е ясно и какво е предизвикало образуването на огнище. Засега не се знае и дали предприятието ще бъде затворено, това ще зависи от резултатите от тестванията.
Работниците са имали многочислени контакти както с родственици, по този начин и с другари, а някои са пътували до родината си. Основният проблем е, че хората от компанията живеят в 13 разнообразни общини на окръга, в случай че вирусът се е популяризирал, може да се стигне и до налагане на карантина на цялата област, предизвестиха управляващите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР