Ново изследване установява, че симптомите на COVID-19 се проявяват до

...
Ново изследване установява, че симптомите на COVID-19 се проявяват до
Коментари Харесай

Симптомите на COVID-19 се проявяват до 5 дни

Ново проучване открива, че признаците на COVID-19 се демонстрират до 5 дни. Проучването е направено от американски епидемиолози, които са анализирали болни от разнообразни страни, написа Пик.

Ако човек няма признаци до 12-ия ден, най-вероятно няма да се разболее, само че още може да е преносител.

Учените въпреки всичко поучават хората да останат под карантина 14 дни, тъй като даже без признаци могат да са носители на вируса и да заразят други. Ако това се съблюдава, от 100 души под карантина, един може да прояви признаци, откакто тя бъде вдигната, оповестява Би Ти Ви.

Специалистите акцентират, че има още доста незнайни за вируса - да вземем за пример какъв брой души от инфектираните развиват признаците. Повечето заразили се разболяват леко.

Някои изобщо не демонстрират признаци, въпреки и да са носители на вируса.

Според специалистите е извънредно значимо да се организира точна диагностика на ковид, защото неправилното лекуване може да е рисково освен за пациента, само че и за близките.

COVID-19 към този момент е открит във всички страни на Европейски Съюз. Последната страна, в която беше доказан позитивен тест, е Кипър.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възстановите от тук .
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР