Ново гадже показа Асен Блатечки, а Криско разби слуховете, че

...
Ново гадже показа Асен Блатечки, а Криско разби слуховете, че
Коментари Харесай

Асен Блатечки показа новото си русо гадже

Ново гадже сподели Асен Блатечки, а Криско разруши слуховете, че се е разделил с жена си. Това се случи на премиерата на сръбския филм „ Южен вятър 2: Ускорение “, която се организира предходната вечер в столично кино, написа HotArena.

Актьорът Асен Блатечки сподели ново русо гадже на галапремиерата на хитовия сръбски филм „ Южен вятър 2: Ускорение “, която се организира предходната вечер в столично кино. Секссимволът на българското кино не издаде коя е дамата на сърцето му, само че пък даде зелена светлина на слуховете, че се е разделил с майката на детето си Диляна Попова.



Специално за събитието у нас дойдоха основните артисти от хитовата кримка - Милош Бикович и Миодраг Радонич, писа „ Телеграф “.

В същото време Криско опроверга една от най сочните злословия в последно време, че се е разделил с жена си. Певецът се появи заловен за ръката на половинката си Цвети. Криско е създател на саундтрака и продуцент на лентата. По време на цялата гала и прожекцията на кино лентата, Криско и жена му бяха компактно един до различен и демонстрираха непосредственост правейки на пух и прахуляк всички клюки за разлъка посред им. Певецът се появи като изтънчен благородник и срещна Цвети с изпълнителя на основната роля в продукцията – Милош Бикович. " Това е жена ми Цвети, на която сте обичан артист ", сподели Криско. След това тримата щракнаха за спомен, писа " България Днес ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР