Ново гадже май е завъртяло главата на Диляна Попова. Моделката

...
Ново гадже май е завъртяло главата на Диляна Попова. Моделката
Коментари Харесай

Папарашку удар: Диляна Попова се целува публично с новия си любовник

Ново гадже май е завъртяло главата на Диляна Попова. Моделката си разреши интимни милувки с непознат мъж на публично място, до момента в който всички мислят, че още дели постелка с артиста и татко на сина й Асен Блатечки.

Папараците на „ България Днес “ уловиха Диляна и приятеля й по време на радушен обяд в столицата.

От фотосите проличава, че мъжът е може би малко по-възрастен от Попова, само че обаятелен и добре комплициран. Двамата си шушукат нещо скрито, а погледът на хубавицата е изпълнен с топлота и обич. Езикът на тялото издава, че Диляна Попова е близка с мъжа до нея и прекарва прелестно времето си в компанията му.  Сладките приказки внезапно прерастват в целувки и буйни обятия. Диляна нежно обгръща врата на непознатия господин и го целува – акт, който не е напълно характерен за чисто другарски връзки, само че знае ли човек? Моделката е неглиже -  без грим и прическа, облечена в дълга необятна тениска.

Диляна скоро се завърна в столицата след дълго неявяване. Тя прекара повече от месец на морето. Тази година обаче лятото на Попова не е единствено за отмора, а и изпълнено с работни задължения. Снимките с непознатия мъж обаче пораждат много въпроси към връзките сред Диляна и Асен.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР