Ново гадже има синът на Софи Маринова - Лоренцо, разбра

...
Ново гадже има синът на Софи Маринова - Лоренцо, разбра
Коментари Харесай

Лоренцо на Софка заби ново гадже

Ново гадже има синът на Софи Маринова - Лоренцо , разбра HotArena .

Наследникът на певицата от няколко месеца е съществено привързан с мистериозна брюнетка. Той до неотдавна даже криеше връзката си с тъмнокосата красавица. За аферата им знаят единствено майка му, пастрокът му Гринго и няколко правилни приятели. Нещата сред него и знойната хубавица вървят извънредно добре. 

17-годишният юноша е вдлъбнат до ушите по мацката. Двамата са неразделни във всяка свободна минута. Те обичат да се разхождат и да пият кафе дружно. Лоренцо и хубавицата се познават  от много години, само че любовта им пламва по-късно. Първо са другари, само че след това вземат решение да се пробват като двойка.

Момичето въобще не ревнува известното си гадже. Тя рядко го съпровожда по участия в нощните заведения. Красавицата му има цялостно доверие и не се опасява, че може да кривне. Лоренцо към този момент я е показал на фамилията си, написа България през днешния ден .

Най-радостна била Софка. Изпълнителката считала, че на сина й към този момент му е време за съществени гаджета. Маринова доста харесала кандидат-снахата. Тя не се държала пренебрежително на първата им среща, а в противен случай - била тактична и не разпитвала доста за фамилията на момичето. 

Това е третата сериозна връзка за 17-годишния юноша. Преди настоящето си гадже, Лоренцо още веднъж имаше връзки с тъмнокоси девойки. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР