НОВО ДЕЛХИ (АП) — Миналата година повече от две дузини

...
НОВО ДЕЛХИ (АП) — Миналата година повече от две дузини
Коментари Харесай

Опозиционният алианс, който имаше за цел да свали Моди, изглежда се пропуква точно преди изборите в Индия

НОВО ДЕЛХИ (АП) — Миналата година повече от две дузини опозиционни партии в Индия се събраха, с цел да се изправят против Нарендра Моди, един от водачите в страната най-популярните министър председатели от генерации. Но необятният съюз, обзет от идеологически разлики и личностни конфликти, се пропуква в решителен миг, единствено месеци преди страната да гласоподава на национални избори.

Разкъсвана от съперничества, политически дезертьорства и идеологически конфликти, ИНДИЯ алиансът, образуван, с цел да смъкна Моди от властта и да победи електоралната мощ на неговата партия Бхаратия Джаната, е в безпорядък, споделят анализатори. Междувременно поддръжката за Моди нараства, откакто той откри хиндуистки храм в северен град Айодхя предишния месец, изпълнявайки дългогодишния хиндуистки националистически ангажимент на своята партия.

Водена от партията Индийски народен конгрес, която в миналото доминираше в политиката на страната, фронтът на единството включва над две дузини мощни районни партии, които са директни...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР