Новият звяр на Porsche 911 GT3 RS ще бъде пуснат

...
Новият звяр на Porsche 911 GT3 RS ще бъде пуснат
Коментари Харесай

Новият звяр на Porsche - 911 GT3 RS

Новият звяр на Porsche 911 GT3 RS ще бъде пуснат публично в продажба от април. Автомобилът  е със спортно шаси и четирилитров, високоскоростен мотор с въздушно изстудяване с мощ 383 kW (520 к.с.).

Новият мощен състезателен автомобил е основан на 911 GT3, в допълнение модернизиран посредством съчетаването на мотор с усъвършенствани индикатори и ходова част, съдържаща рекалибрирано кормилно ръководство на задната ос, предопределено за оптималната динамичност и точност. 911 GT3 RS форсира от 0 до 100 км/ч за 3,2 секунди, достигайки оптималната скорост от 312 км/ч.

След излизането на пазара на 911 GT3 и 911 GT2 RS, с този най-нов модел Porsche показва своето трето потомство GT състезателен автомобил, утвърден за придвижване по пътищата, в границите на година.

Аеродинамиката е определила дизайна на необятната, усъвършенствана във връзка с тежестта каросерия с нейното класическо крепко задно крило. Състезателният образ продължава в интериора с направени от въглерод седалки вид „ корито “ за обезпечаване на постоянна странична опора в отговор на динамичността на задвижване на високо равнище. Олекотените панели на вратите с мрежи за прибиране на движимости и клуповете за отваряне, понижената всмукване на звука и новият олекотен заден похлупак в допълнение акцентират последователността в избора на материали.

Най-мощният мотор с въздушно изстудяване с 520 к.с.

Четирилитровият, шестцилиндров мотор с въздушно изстудяване на Porsche в новия 911 GT3 RS води спортния автомобил до нови висоти: Плоският мотор дава 15 kW (20 к.с.) повече спрямо мотора на предходния модел и на 911 GT3. С диапазон на оборотите, достигащ 9000 об./мин., той е идеалният избор за същински състезателен мотор. Съчетан със особено калибрирана 7-степенна скоростна кутия PDK, мощният мотор подсигурява впечатляващи благоприятни условия за задвижване.

 

 

Шаси, въодушевено от моторните спортове, и пакет Clubsport

Заимствани непосредствено от моторните спортове технологии подсигуряват, че шасито предлага изключителна динамичност на задвижване. Шарнирни връзки на всички плещи обезпечават още по-голяма точност спрямо стандартните еласто-кинематични лагери. 20-инчови олекотени джанти с новоразработени спортни гуми 265/35 на предната ос усилват пъргавината и реакциите на кормилното ръководство, до момента в който 21‑инчови джанти с гуми 325/30 на задната ос усъвършенстват сцеплението.

Както при всички сегашни спортни коли GT, пакетът Clubsport е разполагаем и за 911 GT3 RS без в допълнение възнаграждение. Пакетът включва греда срещу катурване, ръчен пожарогасител, подготовка за комутатор на акумулатора и шестточков защитен колан за преживяване като при спортно шофиране.

Пакет Вайзах и магнезиеви джанти за в допълнение понижаване на тежестта

За изключително амбициозните водачи отделът на Porsche за моторни спортове е основал опционален пакет Вайзах за в допълнение понижаване на тежестта. Пакетът включва спомагателни карбонови съставни елементи за шасито, интериора и екстериора, както и опционални магнезиеви джанти. В своята най-лека настройка този пакет понижава тежестта на 911 GT3 RS до 1 430 кг.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР