Новият здравен министър е много добър избор. Той бе чест

...
Новият здравен министър е много добър избор. Той бе чест
Коментари Харесай

Проф. Антоанета Христова: Радев иска да превърне държавата в президентска република

Новият здравен министър е доста добър избор. Той бе чест представител по медиите и част от Щаба за битка с ковид. Това съобщи политическият психолог проф. Антоанета Христова в ефира на БТВ във връзка рокадите в кабинета. Припомняме, че министър председателят Борисов смени петима министри след Коалиционен съвет през вчерашния ден.

"Другите оферти будят въпроси. Когато се вършат проблеми би трябвало да има ясно обосноваване на грешките и новите цели. Нови цели не бяха изведени ", сподели още тя.

Рокади в кабинета: Борисов смени петима министри

"Защо се вършат тези промени - тъй като има митинг. Улицата желае оставката на Гешев, Борисов и Пеевски ", разяснява доцент Васил Гарнизов, политолог.

"Нямаше и един афиш на митинга през вчерашния ден, на който да пишеше, че е добър ход отстраняването на някой от петимата министри ", добави още той.

"Грешна реакция беше повода за отстраняването на министрите ", съобщи проф. Христова.

Тома Биков засегнат от Радев: Да каже кои са мутрите! Дончев, Сачева?

"Когато приказваме за нескончаем митинг мотивацията с времето е ясна. Радев желае а трансформира страната в президентска република ", разяснява политическият психолог по отношение на вчерашното излизане на президента при протестиращите жители.

"Този митинг е готвен от година две и беше нужно няколко събития поред, които да извадят повече хора на база организация и грешките на държавното управление ", добави проф. Антоанета Христова..

"Президентът има роля в митингите. Стотина души желаеха селфи с Радев, само че другите не отидоха да го слушат. Стояха си на местата. Има група хора към Мая Манолова, Румен Петков и "Отровното трио ". Обаче огромният поток не е обвързван с тези организационни ядра ", сподели доцент Васил Гарнизов.

Темата за организацията на митингите и Румен Радев разпали политолозите, които навлязоха в пикантен спор в ефир. Доц. Гарнизов съобщи, че проф. Христова приказва нелепости и съобщи, че на хората им е писнала. Тя му отвърна с думите: "Занимавайте се с фотографиите на митингите ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР