Новият защитник на Левски Начо Монсалве може да бъде сериозна

...
Новият защитник на Левски Начо Монсалве може да бъде сериозна
Коментари Харесай

Новият в Левски с физика като на Роналдо!

Новият бранител на Левски Начо Монсалве може да бъде сериозна конкуренция на Кристиано Роналдо или най-малко що се отнася до физика. 26-годишният защитник постоянно разгласява в „ Инстаграм “ свои клипове, на които тренира във фитнеса.

Благодарение на постоянните извършения с уредите, някогашният състезател на Атлетико (Мадрид) е направил фигура, която сигурно ще впечатли мнозина почитатели на бодибилдинга.
 Новият в Левски с физика като на Роналдо!
Със своята привлекателна осанка Монсалве сигурно няма да остане настрана и от женското внимание. Той обаче от 2019 година е щастливо женен за Летисия Доменеч и двамата имат малко дете, което се роди през лятото на предходната година.

Летисия се интересува от стилните трендове. Тя имаше лична графа в един от най-популярните испански блогове за мода. Признава, че е мечтаела да стане модел. Нейните родители обаче съумели да я разубедят и тя не съжалява за избора си да избра дипломирането в компетентност „ Комуникации, реклама и връзки с обществеността “ пред стилния подиум.

Въпреки това постоянно се случва да взе участие във фотосесии за разнообразни списания и списания, профилирани в модата. Летисия Доменеч признава, че запълва свободното си време с шопинг и не харесва хеви метъл.
 Новият в Левски с физика като на Роналдо!

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР