Новият защитник на Левски - Хосе Кордоба, е със спрени

...
Новият защитник на Левски - Хосе Кордоба, е със спрени
Коментари Харесай

БФС: Хосе Кордоба от "Левски" е със спрени права. Случаят е отнесен до ФИФА

Новият бранител на " Левски " - Хосе Кордоба, е със спрени права от Българския футболен съюз. Това оповестиха от централата на своя уебсайт.

Уточнението беше направено, откакто футболистът не взе присъединяване при загубата на " сините " от " Лудогорец " с 2:4, а след мача треньорът Станимир Стоилов пренасочи въпроса за спрените права към БФС и администрацията на клуба.

Снимка: levski.bg

От централата оповестяват, че Кордоба е получил картотека и за това е взел участие в дербито против ЦСКА в предходния кръг на шампионата. След това в БФС са постъпили спомагателни документи, които са " замразили " присъединяване на футболиста в мачове.

" Във връзка с зародилия проблем във връзка с спортните права на футболиста Хосе Кордоба, Българският футболен съюз прецизира, че след картотекирането на същия в ПФК " Левски ", са получени спомагателни документи, изменящи събитията за даване на спортни права.

Случаят е отправен до способените органи на ФИФА. Футболистът е със спрени права до решение на администриращия орган ", пишат от БФС.

Кордоба беше показан като ново попълнение на " Левски " при започване на септември 2021 година Той дойде по избор на новия треньор Станимир Стоилов.

Снимка: levski.bg

Панамецът е роден на 6 март 2001 година и с изключение на като централен бранител, може да играе и на поста ляв бек. При " сините " той дойде от " Етър ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР