Новият заместник областен управител на Видин е Лъчезар Попиванов. Младият

...
Новият заместник областен управител на Видин е Лъчезар Попиванов. Младият
Коментари Харесай

Видин има нов заместник областен управител, вижте кой е

Новият заместител регионален шеф на Видин е Лъчезар Попиванов. Младият правист е 29-годишен.
Той беше показан през днешния ден публично пред екипа на регионалната администрация и публицисти от регионалния шеф Албена Георгиева.
"Млад и деен човек, единствено на 29 години. И аз, и целият колектив на Областна администрация Видин ще разчитаме доста и на него, и на това, че е бил правист в една община, която е извънредно натоварена ", сподели Албена Георгиева.
Новият заместител регионален шеф Лъчезар Попиванов е роден във Видин, приключил е междинното си обучение в Гимназията с преподаване на непознати езици, а висшето си юридическо обучение е придобил в Югозападния университет в Благоевград. Бил е юрист в община Видин. Мотивацията му да одобри длъжността е, че би трябвало да се влага в младежите в родните им градове.
"След като приключих се прибрах във Видин, тъй като съм патриот. Някои ще кажат -той е прекомерно млад за тази позиция. Това е един стандарт, налаган от години, да се назначават зрели и с дълготраен опит хора. Сега е времето тъкмо ние, младите да обърнем този стандарт. Трябва да влагаме в себе си и в градовете, в които сме родени и израснали. Никой не се е родил теоретичен, само че научите ли един младеж, той ще знае какво желае и ще знае по какъв начин да го вземе ", сподели новият заместител регионален шеф
Ресорите, за които ще дава отговор Лъчезар Попиванов са обучение и просвета, култ
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР