Новият закон за шума е готов, предстои да бъде внесен

...
Новият закон за шума е готов, предстои да бъде внесен
Коментари Харесай

Вицепремиер в Пловдив: Новият закон за шума предвижда солени глоби

Новият закон за шума е подготвен, следва да бъде импортиран в Народно събрание. Новината заяви вицепремиерът Валери Симеонов след разкриване на новата полицейска приемна в пловдивската "Шекер махала ", съобщи кореспондент на  Plovdiv24.bg.  Симеонов загатна, че се плануват в действителност солени санкции, които се усилват с хиляди по отношение на сегашните, какъв брой тъкмо обаче не пожела да разкрие на този стадий.
"Очаквам поддръжка от всички парламентарни групи, когато се вкарва законността, всички би трябвало да са от едната страна на барикадата ", разяснява вицепремиерът. 
Що се отнася до зимния сезон, то той разгласи, че инспекции по курортите ще бъдат правени, неговото персонално присъединяване в тях обаче ще бъде единствено при особени случаи. "Там, където има открити и нерегламентирани порочни връзки сред локалните институции и нарушителите с дебели портмонета, или когато институциите изпитват терзание и боязън да извършат инспекцията, тогава се въвличам аз ", отсече Симеонов.
А на въпрос тормози ли се от мнения, че се занимава с неща, които не са негова работа, то вицепремиерът бе повече от явен: "Доброжелателите могат да продължат да подлагат на критика, че вицепремиерът се занимава с несвойствени действия. За мен е значимо да има резултат. Точно по този начин, както е значимо на входа на България да има съвременна тоалетна - колкото и да е смешно на всички, които се подиграват и си мислят, че са над тези дреболии ", отвърна критиците си той.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР