Новият вратар на ЦСКА Данте Стипица даде първото си интервю

...
Новият вратар на ЦСКА Данте Стипица даде първото си интервю
Коментари Харесай

Новият в ЦСКА: Искам да бия Левски!

Новият вратар на ЦСКА Данте Стипица даде първото си изявление пред формалният уебсайт на клуба - CSKA.BG. Той показа, че се усеща добре след първите си дни при "червените " и е подготвен да тренира крепко, с цел да реализира триумфи с отбора.

27-годишният вратар разкри, че е бил доста благополучен, когато е схванал за интереса на ЦСКА към него. Хърватинът съобщи, че за него е огромно предизвикателство и чест да носи аления екип.

"Чувствам се доста добре, подготвен съм да упражнявам крепко със съотборниците си. Мисля, че със здрава работа можем да реализираме нещо. Дойдох тук, с цел да реализира положителни резултати, мисля, че е добре за тима, че има конкуренция сред вратарите ", разяснява Стипица.

"Чувал съм и знам, че ЦСКА е най-големият клуб в България. С толкоз доста извоювани трофеи и купи е същинско предизвикателство и чест да бъда тук и да реализира нещо положително. Знам, че най-големият конкурент на ЦСКА е Левски, бил съм ги с Хайдук, а в този момент желая да ги победя и с ЦСКА ", окуражен е хърватинът.

"Дойдох в ЦСКА, с цел да свърша добра работа, мисля, че може да реализираме положителни неща. Искам да спечелим колкото се може повече неща. С поддръжката на почитателите може да реализираме доста неща, ще дадем сърцата си и душата, за триумфите на отбора ", добави новият вратар на "армейците ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР