Новият вратар на Левски Николай Михайлов сподели пред медиите как

...
Новият вратар на Левски Николай Михайлов сподели пред медиите как
Коментари Харесай

Ники Михайлов: Несериозно е вече 10 години Левски да няма нито един трофей

Новият вратар на Левски Николай Михайлов показа пред медиите по какъв начин се е стигнало до прехвърлянето му в Левски и призна, че се е върнал на " Герена ", воден от желанието да помогне на клуба с каквото може.

Стражът не приема добре обстоятелството, че " сините " не са печелили нито един трофей в последните 10 години и желае да промени това.

 Спас Русев отхвърли за предопределение на Станимир Стоилов в Левски
Спас Русев за предопределение на Мъри: Поредна подправена вест!

" Бъдещето на Славиша Стоянович не предстои на полемика "

" Чувствам се супер, у дома постоянно е хубаво. С множеството момчета се познаваме, с другата част в този момент се запознахме. Всичко върви по проект, с всеки минал ден се усещам все по-добре. Работим крепко да бъдем там, където би трябвало. За два дни е доста мъчно да усетя атмосферата. Мисля обаче, че като минат най-малко десетина дни, към този момент ще усетя по какъв начин стоят нещата. От това, което виждам, момчетата са уважителни, има обединен колектив. Надявам се тази седмица да упражняваме добре и през уикенда да вземем трите точки.

Не би трябвало да си разрешаваме да губим точки против не толкоз претенциозни тимове. Мисля, че програмата до края на полусезона е в интерес на Левски и би трябвало да си вземем точките, с цел да не изоставаме от първите две места.

В клуба се работи супер, а с множеството от вратарите се познаваме. Единствено с Полачек се запознахме преди два дни. Работим крепко, конкуренцията е здравословна. Има си спортно-техническо управление, те си вземат решение кой ще играе и кой ще е в групата.

 Дончо Донев: Ботев (Вр) победи Левски, само че това не значи, че е по-добрият тим
Дончо Донев: Ботев (Вр) победи Левски, само че това не значи, че е по-добрият тим

" Във футбола, постоянно по-богати са напред в класирането "

В момента работя по самостоятелна стратегия и всеки ден упражнявам по два пъти. Със сигурност за този и идващия мач няма да съм подготвен, тъй че гледаме ден за ден и седмица за седмица. Дошъл съм тук, с цел да оказвам помощ на другите вратари. Все отново тук сме в името на Левски, да оказваме помощ и да върви тимът нагоре. Има млади момчета, които се учат от по-възрастните, тъй че работим крепко и да му мислят треньорите. Не желая да давам прогнози по кое време ще бъда на терена. Когато се усещам 100% подготвен и когато стигна кондиционното равнище, което сме заложили като стратегия с докторите и треньорите, ще си проличи на тренировките и чак тогава ще преценим дали ще мога да играя. Не мога да пожертвам със себе си, не мога да пожертвам и с името на Левски. Трябва да съм изцяло подготвен.

Когато бях в Кипър имаше проблеми в клуба. Разбрахме се да изчакам и да забележим по какъв начин ще се развият нещата. През лятото продължих да очаквам, с цел да видя какви ще са разновидностите, само че не бяха задоволително положителни, най-малко персонално за мен. Така в един миг стана много късно.

 Левски още веднъж се насочва към Станимир Стоилов
Мъри Стоилов още веднъж вид за Левски!

Славиша Стоянович постепенно стартира да губи доверието на управлението

Знаете, че и преди две години, и през предходната също говорихме с господин Русев. В началото на лятото отново се чухме, само че тогава имахме разнообразни визии за нещата. Сега и двете страни се разбрахме в името на Левски да оказа помощ с каквото мога.

Нйа-добрите времена за Левски бяха при предходния ми престой тук. Тръгнах си, когато бях на 16-17 години, още бях дете. Успях да натрупам опит в чужбина и съм въодушевен, че още веднъж съм тук. При диалозите ми с господин Русев в никакъв случай не е било водещо за какъв брой време ще подпиша, при какви условия ще си потегли или какви ще са финансовите параметри на контракта ми. Имаше някои неща към някогашния ми тим и по тази причина се позабавиха нещата. В България обаче всеки е разбрал-недоразбрал и написа небивалици. С господин Русев се разбрахме за 10 минути. Моята концепция беше, рано или късно, да се завърна във футболната ни реалност. Всичко е орис.

 Снимка 391931
Източник:

Неслучайно съм се завърнал в Левски и се надявам с моето наличие, и с тези положителни футболисти и треньори, както и с поддръжката на тази велика аудитория, този и следващитя сезон да реализираме триумфи и най-сетне да зарадваме тези почитатели. Защото малко несериозно ми звучи към този момент 10 години да няма нито един трофей... Отборът всяка година е кандидат за купата. Това е заложено в ДНК-то на Левски. Така че това, че Лудогорец е хегемон през последните години, въобще не значи, че няма да им се противопоставим.

От Купата отпаднахме много леко, имаше и малшанс, по тази причина оттук-нататък гледаме напред, играем мач за мач.

Нямам желание да си потеглям. Разбрал съм се с господин Русев за двугодишен контракт. Левски ми даде доста преди години, аз се отплатих, само че наподобява отново е пристигнало време да дам всичко за тима. Ако не мислим, че може да се повтори приказката, по-добре въобще да не се захващаме ", разяснява Михайлов пред медиите.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР