Новият вицепрезидент на САЩ – Камала Харис, реши да се

...
Новият вицепрезидент на САЩ – Камала Харис, реши да се
Коментари Харесай

Вицепрезидентът на САЩ спечели от имот

Новият вицепрезидент на Съединени американски щати – Камала Харис, реши да се раздели дефинитивно с мезонета си в Сан Франциско, откакто идните години ще би трябвало да живее във Вашингтон. Въпреки пандемията, не беше належащо доста време, с цел да се откри покупател. Само две седмици откакто парцелът беше пуснат за продажба на пазара договорката е реалност. Цената, на която е платил новият притежател, е 799 000 USD. Това е с над 60% повече по отношение на цената, която Харис е платила при придобиването му през 2004 година

За последните 17 години, Харис е вложила забележителна сума за реновирането на жилището, което безспорно е спомогнало за по-високата продажна цена. Мезонетът е с разгъната застроена повърхност от 99 кв.м и се намира на последните два етажа в първокласна постройка, ситуирана наоколо до крайбрежието на ул. " Клара " в южния квартал " South of Market " на Сан Франциско. Харис го купува за 489 000 USD, малко откакто е определена за областен прокурор на града.

Първото равнище е пространно и в него са ситуирани кухнята, трапезарията и холът. Помещенията безусловно са облени от слънчева светлина, с помощта на френските прозорци. Под огромното стълбище, отвеждащо към втория етаж, където са спалнята, банята и дрешника, има дребна ниша, превърната в самобитен офис.

Харис има още два парцела - един във Вашингтон и един в Лос Анджелис.


















Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР