„Новият вариант на коронавируса – „Омикрон“ е притеснителен, но не

...
„Новият вариант на коронавируса – „Омикрон“ е притеснителен, но не
Коментари Харесай

Проф. Александрова: „Омикрон“ не е причина за паника

„ Новият вид на ковид – „ Омикрон “ е стеснителен, само че не е причина за суматоха, тъй като към момента нямаме задоволително информация за него. Нямаме задоволително информация. Преминали сме два пъти през сходни провокации – един път с разновидността „ Алфа “ и по-късно с „ Делта “ “, сподели проф. Радостина Александрова в bTV Новините.

„ Омикрон “ има дълъг лист с разновидности. Някои са ни познати от други разновидности и тъкмо те карат експертите дали ще се популяризира по-добре и ще подложи на тест ефикасността на имунизациите “, сподели проф. Александрова.

„ Омикрон “ обаче има и още разновидности, които би трябвало занапред да бъдат разбрани. Нямаме нито един безапелационен отговор за новия вид. Предстоят съществени изследвания “, означи вирусологът.

Всички българи, евакуирани от Южна Африка са добре Отново в клас: Опашки за тестване на гимназисти, родители заплащат проби (ОБЗОР) Вероятно при започване на 2022 година у нас ще дойде имунизацията против COVID-19 за деца Кацаров: Според мен учениците от 8. до 12. клас могат да се тестват и като възрастните Заболеваемостта от COVID-19 у нас се намали до 467 на 100 000 души 2681 са новите случаи на COVID-19 у нас Заради „ Омикрон “: Експерти поучават да не чакаме нова ваксина, а да сложим трета доза Фалшивите документи в Пловдивско: Арестувани са трима лекари и ортодонт 14-дневна заболеваемост от COVID-19 у нас: Забавя се трендът на спад Математик: „ Омикрон “ ще влезе у нас сред 10 и 15 декември
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР