Новият въпрос на Edna от началната страница на сайта е

...
Новият въпрос на Edna от началната страница на сайта е
Коментари Харесай

Пинк споделя тайни, Оскар Уайлд оживява на голям екран, а Том Круз едва не предизвиква инфаркт заради парашут

Новият въпрос на Edna от началната страница на уеб страницата е „ Как си оправяте настроението в дъждовното лято тази година? “ . Е, няма единствено да питаме - ето ви още един метод да усмихнете ушите и очите си, с изключение на посочените в отговорите от анкетата.

Вижте избраниците ни в Плейлиста на Edna от последната седмица, които е време да си пуснете, в случай че инцидентно не са ви попаднали!

МУЗИКА

Пиперливи секрети



Четвъртият сингъл от последния албум на Пинк – “Beautiful Trauma”, споделя за тайните, които всеки държи под ключ . “Secrets” демонстрира обаче, че шерването им може да бъде освобождаващо, както демонстрира и цветното видео - явно в поддръжка на ЛГБТ придвижването, тъй като не е редно някои да се усещат в мир със себе си единствено през юни.

Лятото е близо с Лени Кравитц



Ще се хванем на думите на Лени от парчето “5 More Days Til Summer” , че лятото идва след броени дни, въпреки облаците и дъждът да ни приказват друго. Зад слънчевата мелодия обаче слушаме печален текст от първо лице за мъж, който работи през нощта и спи денем. Дали самият реализатор няма поради себе си – отговорите на този и още въпроси евентуално ще разберем от новия албум на Лени Кравитц – “Raise Vibration” , който се чака на 7 септември.

Софийска обич



Новото видео на изпълнителката “Wantchu” ни прави очевидци на модерна градска любовна история , която няма happy end, тъй като хубавото и неприятното се повтаря още веднъж и още веднъж. Визуално хубав, само че без да нагизден, от клипа ни лъхва типична софийска атмосфера, а настроението от клипа отлично подхожда на парчето . Във видеото Рут явно играе себе си, а като изключим картината, остава вярна на правенето на супер свежи планове като този.

КИНО

Рупърт Еверет като Оскар Уайлд



Повечето от нас несъмнено помнят Рупърт Еверет от ролята му в „ Сватбата на най-хубавия ми другар “, само че не щеш ли се задава различен негов план, който може би ще измести горното заглавие в спомените ни. „ Щастливият принц “ е освен режисьорски дебют за англичанина – в него той ще влезе в кожата на не кого да е, а самия Оскар Уайлд. Критиците към този момент сипят похвали за кино лентата, който наблюдава най-трудния интервал на писателя – отхвърлянето от обществото поради неговата полова ориентировка и последните дни от живота му. Лентата се чака по света през октомври.

Оскар Айзък против Бен Кингсли



„ Операция Край “ наблюдава историята за залавянето на Адолф Айхман (Бен Кинсгли ) – по този начин наречения проектант на Холокста и доближен на Хитлер, който съумява да избяга след в края на Втората международна война. Докато е подготвян за изправяне пред съд, операциите и страстите сред него и екипа, който го залавя, ескалират , а изходът от делото става неразбираем. Световната премиера на кино лентата е през септември, стискаме палци да стигне и до тук по законен път.

Хилари Суонк в фамилна рецесия



Героинята на двукратната носителка на Оскар Хилари Суонк в „ Семейна рецесия “ – Бриджит, се връща вкъщи по молба на брат си Ники (Майкъл Шанън ) . Причината е майка им (Блайт Данър ) , която развива Алцхаймер, само че техният татко (Робърт Форстър ) не желае и да чуе за старешки дом. От “Variety” разказват кино лентата като „ трогателен и занимателен “ , а Бриджит – „ една от най-хубавите функции на Суонк “ . Трейлърът най-много ни приготвя за история, която връща към обещанието за обич – „ в положително и неприятно, в здраве и болест, до момента в който гибелта ни раздели “.

ОЩЕ

Двама артисти и половина в един скок



„ Най-лошото в това е, че и в случай че двамата умрем, за мен никой няма да написа в медиите. “ Ето такива мисли минават през мозъка на артиста и водещ Джеймс Кордън преди да скочи с парашут от височина над 4500 м в компанията на Том Круз. Да влезеш във филм като „ Мисията невъзможна “ очевидно не е толкоз прелестно, колкото наподобява в профил, по тази причина по-добре добродушно да се насладим на зрелището в шестата част от седалката в кино салона.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР